Διέρρευσε νέα εικόνα του Samsung Galaxy Note 7

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Note 7 της Samsung τόσο συνεχίζουν να έρχονται πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής. Η τελευταία διαρροή που άρχισε να κυκλοφορεί αφορά το σαρωτή ίριδας, ο οποίος εμφανίζεται σε μια εικόνα που απεικονίζει την πρόσοψη του Galaxy Note 7.samsung galaxy note 7 leak 1

Ο διάσημος leaker OnLeaks και το Android Authority δημοσίευσαν μια του Samsung Galaxy Note 7 που αποκαλύπτει τον σαρωτή ίριδας στην πρόσοψη της συσκευής. Το μπροστινό γυάλινο κάλυμμα του Note 7 δείχνει ότι η συσκευή θα έρθει πράγματι με μια κυρτή σχεδίαση που μοιάζει με αυτή του Galaxy S7 Edge.

Ο σαρωτής ίριδας που εμφανίζεται στην εικόνα πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί σαν εναλλακτική λύση αντί του scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, το οποίο υπάρχει σε κάθε σχεδόν smartphone στις μέρες μας.

Φυσικά όσοι παρακολουθούν τα νέα τεχνολογίας, θα γνωρίζουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συσκευή της Samsung με σαρωτή ίριδας. Πριν από λίγο καιρό, η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Tab Iris στην Ινδία. Η συσκευή διατέθηκε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και επιχειρήσεις της χώρας.samsung galaxy note 7 leak

Στα specs του Galaxy Note 7 που έχουν αποκαλυφθεί συπεριλαμβάνονται μια οθόνη 5.8- ή 5.7-ιντσών Quad HD Super , 6GB RAM και κάμερα 12MP στο πίσω μέρος dual-pixel και αυτόματη εστίαση. Το μέγεθος της μπαταρίας θα μπορούσε να είναι 3,600mAh ή 4,000mAh.

Το smartphone αναμένεται να τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow με μια του TouchWiz της Samsung . Η αναμονή βέβαια τελειώνει στις 2 Αυγούστου, που αναμένεται να το παρουσιάσει επίσημα η εταιρεία σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Θα μου πείτε όμως ποια αναμονή; Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι που δεν το έχουμε μάθει ήδη μετά από τόσες διαρροές..

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).