Ψεύτικες ιστοσελίδες με επαγγελματίες δολοφόνους στο Dark Web

Στο Dark Web μπορείτε να βρείτε ιστοσελίδες που προσφέρουν υπηρεσίες Hitman. Δηλαδή ουσιαστικά μπορείτε να μισθώσετε κάποιον επαγγελματία δολοφόνο.

hitman dark web

Δεδομένου ότι η είσοδος στο Dark Web γίνεται ανώνυμα μέσω του browser Tor, αυτό δίνει την εντύπωση ότι το υπόγειο web δίκτυο είναι μια φωλιά ανομίας και ότι είναι ένα επικίνδυνο μέρος.

Αλλά, παρόλα αυτά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτές τις ιστοσελίδες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσπάθεια να εξαπατήσουν χρήστες με σκοπό την αποκομιδή χρημάτων. Η πιο διάσημη ιστοσελίδα hitman στο Dark Web, που είναι γνωστή ως Besa Mafia, αποκαλύφθηκε ότι είναι μία περίτεχνη και κερδοφόρα απάτη.

Όμως οι “αετονύχηδες” δεν το βάζουν κάτω. Κάποιος από αυτούς μόλις δημιούργησε ένα νέο hitman site με ένα έξυπνο κόλπο: εκτός ότι προσπαθεί να πείσει τους αφελείς ότι διαθέτει επαγγελματίες δολοφόνους, επιδιώκει να βγάλει χρήματα ακόμα και από την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του.

Στην πρώτη ανακοίνωση της ιστοσελίδας με το Ghosting-Place διαβάζουμε: “όσοι δεν έχουν καμία εγγραφή μπορούν να υποβάλουν μία αίτηση για να πάρουν ένα κλειδί πρόσκλησης για το site, πληρώνοντας $50. Ο ς που θα δημιουργήσουν θα είναι ς 72 ωρών, χωρίς την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κάποιον από τους συνεργάτες μας”.

Έτσι, αν δεν έχετε μια πρόσκληση από ένα αξιόπιστο πελάτη τους θα πρέπει να τους στείλετε χρήματα σε ένα πορτοφόλι bitcoin. Είναι ενδιαφέρον ότι, η διεύθυνση του πορτοφολιού φαίνεται να είναι διαφορετική για κάθε άτομο, καθιστώντας πιο δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν το site έχει πείσει κανέναν να πληρώσει για να εγγραφεί.

Η ιστοσελίδα φαίνεται να είναι καινούργια. Ένας στο Reddit με το όνομα gphmsearch2 δημοσιοποίησε το URL του site σε μήνυμα του στο r/deepweeb, αναφέροντας ότι αν ψάχνετε δολοφόνους σε Αυστραλία και την Κίνα μπορείτε να μπείτε στο Ghosting-Place. Ο ίδιος χρήστης διαφήμισε την Πέμπτη την ιστοσελίδα στο δημοφιλές r/onions.

Η ιστοσελίδα, σύμφωνα με τα γραφόμενά της, λειτουργεί σαν μεσάζοντας και εισπράττει προμήθεια το 5 τοις εκατό από κάθε δολοφόνο. Τους δίνει μάλιστα την ελευθερία να θέσουν τις δικές τους χρηματικές τιμές. Υπάρχει ένα έντυπο για να συμπληρώσει ο επίδοξος δολοφόνος και ένα μικρό γράφημα που υποτίθεται πως δείχνει ότι ο αριθμός των επισκέψεων ή «οι συμβάσεις», που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τους τελευταίους έξι μήνες.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται κάπως ανατριχιαστικά και ενοχλητικά, αλλά οι πιθανότητες είναι αυτό το site να είναι μία απάτη. Τα περισσότερα άλλωστε sites αυτού τους είδους αργά ή γρήγορα απεδείχθησαν ότι είναι απάτη. Αν και το Dark Web αποτελεί μία καλή κρυψώνα των εμπόρων ναρκωτικών, δεν έχει πολύ νόημα ένα mini market δολοφόνων να είναι σε web site.

Μένει να δούμε αν to Ghosting-Place θα πείσει με επιτυχία κάποιον να στείλει χρήματα στα τυφλά μόνο για την ευκαιρία να κάνει εγγραφή και ίσως να βρει κάποιον hitman μέσα σε 72 ώρες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).