Ετοιμάζεται η Web World Expo 2016

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της 6ης Web World Expo που θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Web World Expo 2016: Με ανανεωμένη εμφάνιση και θεματολογία η μόνη μαζική διοργάνωση για την ψηφιακή τεχνολογία και τις υπηρεσίες παρουσίας στο εξελίσσεται και διευρύνεται ώστε να παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις στους πολυάριθμους επισκέπτες της που αναζητούν λύσεις για την επιχείρηση τους από επαγγελματίες του είδους.Web World Expo 2016

Η συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου με περίπτερα, οι διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και οι συνεργασίες με τους πιο έγκυρους φορείς έχουν καταστήσει την διοργάνωση θεσμό.

Η Web World Expo είναι ένα προβολής για τις επιχειρήσεις του κλάδου με πολλαπλά οφέλη, μιας και την διοργάνωση επισκέπτονται μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων από όλες τις κατηγορίες της Ελληνικής Οικονομίας που αναζητούν λύσεις, και είναι ένα ετήσιο ραντεβού του κλάδου που δίνει την ευκαιρία για συνεργασίες.

Η ιστορία της έχει αποδείξει ότι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν αποκομίσει άμεσο όφελος από τις συμφωνίες που προέκυψαν στα πλαίσια της διοργάνωσης αλλά και έμμεσα οφέλη από συνεργασίες και γνωριμίες.

Η θεματολογία των προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιάσουν οι εκθέτες και  εστιαστεί το συνέδριο Web World Expo 2016 που διεξάγεται στα πλαίσια της έκθεσης θα περιλαμβάνει:

Η ψηφιακή τεχνολογία έχει διαμορφώσει ένα νέο περιβάλλον επικοινωνίας και έκφρασης, με τη δική του φιλοσοφία, αισθητική και τεχνική. Το digital design αφορά πλέον αμέτρητες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ζωή, στη διασκέδαση και την επικοινωνία μας, ενώ συγχρόνως υπεισέρχεται σε βασικές οικονομικές, εμπορικές, πολιτικές, κ.ά. λειτουργίες της κοινωνίας.

Η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών χρησιμοποιεί όλο και περισσότερα τα ψηφιακά μέσα και τις συσκευές, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα για προσωποποιημένη και άμεση προσέγγιση των καταναλωτών. Τα ψηφιακά κανάλια εξελίσσονται σταδιακά στον κυρίαρχο τρόπο διαφήμισης και μάρκετινγκ σε ολόκληρο τον κόσμο και οι λύσεις που υπάρχουν πλέον και στην Ελλάδα προσφέρουν πολύ περισσότερες δυνατότητες στους διαφημιζόμενους σε σχέση με το παρελθόν.

Το Mobile Marketing είναι μια νέα τάση στο ψηφιακό marketing η οποία κερδίζει σταθερά έδαφος έναντι άλλων καναλιών στρατηγικής Digital Marketing με όλο και περισσότερες εταιρείες να το επιλέγουν για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Το ή το tablet έχει γίνει το απαραίτητο εργαλείο για το σύγχρονο επαγγελματία. Του προσφέρει δυνατότητα ανταλλαγής email, είναι δίαυλος επικοινωνίας με τον πελάτη και ένα από τα κύρια μέσα ενημέρωσης για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Έτσι είναι απολύτως φυσικό να αξιοποιηθεί ως κανάλι και να έχει τη δική του εξατομικευμένη Digital Marketing στρατηγική.

Το cloud δεν είναι πλέον μία μελλοντική τάση που έρχεται στον κόσμο τη πληροφορικής αλλά είναι η κυρίαρχη τάση σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δυνατότητα που έχουν επιχειρήσεις και χρήστες να αποθηκεύουν από παντού και να έχουν πρόσβαση σε αυτά από παντού προσφέρει μία πολύ μεγάλη ευελιξία καθώς και σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας. Κάτι που έχει να γίνεται ορατό πλέον και στην ελληνική αγορά, όπου πληθαίνουν οι προτεινόμενες λύσεις, οι οποίες, επιπλέον, προσφέρουν και σημαντική μείωση του κόστους χρήσης.

Τα capital controls και τα πλάνα της κυβέρνησης με στόχο τον περιορισμό της φοροδιαφυγής έχουν φέρει στο προσκήνιο τις ψηφιακές πληρωμές, οι οποίες αρχίσουν να γίνονται αρκετά δημοφιλείς. Τα διαθέσιμα εργαλεία και οι λύσεις διευρύνονται διαρκώς και οι επιλογές που υπάρχουν πλέον δεν περιορίζονται μόνο στη χρήση τερματικών για αποδοχή συναλλαγών με κάρτες. Επιπλέον, οι καταναλωτές δεν δέχονται μία επιχείρηση -online και offline- να μην αποδέχεται πληρωμές με ψηφιακό τρόπο και χωρίς, μάλιστα, να προσφέρει και αρκετές επιλογές.

Ο αριθμός των Ελλήνων που σπεύδουν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία βασιζόμενη σε μία καινοτόμα ιδέα αυξάνεται διαρκώς. Το ζητούμενο για πολλά από αυτά τα startups είναι η εξεύρεση κεφαλαίων τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα τους. Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχουν πλέον και εξειδικευμένα funds αλλά και πλατφόρμες που μπορούν να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα startups δεν γνωρίζουν πώς να αξιοποιήσουν αυτά τα εργαλεία.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα είναι ένας από τους λίγους κλάδους που παρουσιάζει ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με πολλές επιχειρήσεις να έχουν στραφεί στο Διαδίκτυο για την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Παράλληλα, οι καταναλωτές προτιμούν να αγοράζουν online λόγω των χαμηλότερων τιμών, αλλά ταυτόχρονα επιζητούν και τη σχέση που δημιουργείται στο φυσικό κατάστημα και την «ασφάλεια» που αυτό προσφέρει με το αποκαλούμενο physital (physical + digital) να είναι μία από τις βασικές τάσεις που επεκτείνεται διαρκώς.

Το επάγγελμα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα τείνει να γίνει αυτό του developer. Η έλλειψη που παρατηρείται είναι εντυπωσιακή και οι αγγελίες που υπάρχουν πολλαπλασιάζονται καθώς οι επιχειρήσεις αναζητούν developers που θα τους βοηθήσουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο, όπως και να αξιοποιήσουν τις ψηφιακές τεχνολογίες.

http://www.webworldexpo.gr/

Για κρατήσεις χώρων και χορηγίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 924.5577 ή μέσω email: v.yannikos@verticom.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).