Ενημερώστε τα συστήματά σας Η Microsoft διέθεσε 11 ενημερώσεις ασφαλείας

Η κυκλοφόρησε 11 ενημερώσεις ασφαλείας στο χθεσινό Patch της Τρίτης για αυτό το μήνα. Οι ενημερώσεις καθορίζουν τρωτά σημεία στα Windows, , Edge, αλλά και το Office suite.

Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενημερώσεις αυτού του μήνα συμπεριλαμβάνουν έξι διαφορετικές κρίσιμες ενημερώσεις και θα πρέπει να τις εγκαταστήσετε άμεσα.

Patch microsoft

Αυτές οι κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας συμπεριλαμβάνουν επίσης ένα patch για το Adobe Flash Player, το οποίο διαθέτει η Microsoft ενσωματωμένο στον Internet Explorer και τον νέο της browser Edge.

Οι ενημερώσεις MS16-084 και MS16-085 συμπεριλαμβάνουν επιδιορθώσεις για τον Microsoft Edge και τον Internet Explorer, τα δύο προγράμματα περιήγησης της εταιρείας. Και τα δύο κενά ασφαλείας επιτρέπουν απομακρυσμένη εκτέλεση και έχουν αξιολογηθεί από τη Μicrosoft σαν κρίσιμα.

Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το Μicrosoft Office που έχει σαν κωδική ονομασία το MS16-088 επιδιορθώνει ατέλειες RCE που βρέθηκαν στο Μicrosoft Office 2007 Service Pack 3 και το Office 2016. H ενημέρωση επισημαίνεται σαν “σημαντική.”

“Αυτή η ενημέρωση ασφαλείας επιλύει ς στο Μicrosoft Office. Η πιο σοβαρή από τις ευπάθειες θα μπορούσε να επιτρέψει απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα εάν ένας χρήστης ανοίξει ένα ειδικά δημιουργημένο αρχείο του Μicrosoft Office. Ένας εισβολέας που μπορεί να εκμεταλλευτεί με επιτυχία τα τρωτά σημεία θα μπορούσε να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα στο πλαίσιο του τρέχοντος χρήστη,” αναφέρει η Μicrosoft.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).