AT&T Flying COW: Ιπτάμενες Αγελάδες διανέμουν Internet!

Μια δημοσίευση της τηλεφωνικής ς AT&T περιγράφει λεπτομερώς ένα project που ονομάζεται Flying COW ή στα Ελληνικά Ιπτάμενη Αγελάδα. Ναι καλά διαβάσατε.

Το αγελάδα ή COW, βγαίνει από τα αρχικά των λέξεων Cell on Wings, τα οποία είναι μια πρωτοβουλία της εταιρείας να διανέμει LTE με σε περιοχές διακίνησης υψηλού όγκου δεδομένων, όπως συναυλίες, φεστιβάλ, ή σε ένα μέρος μετά από κάποια φυσική καταστροφή σαν μέσο έκτακτης ανάγκης. Flying COW

“Μια Ιπτάμενη Αγελάδα (Flying COW) θα μπορεί να είναι σε θέση να παρέχει κάλυψη, ακόμα και όταν ένα όχημα δεν είναι σε θέση να φτάσει σε μια καθορισμένη περιοχή” αναφέρει η δημοσίευση στο blog της εταιρείας.

Η AT&T αναφέρει ότι επί του παρόντος ερευνά για το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη για την αποστολή μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και ετοιμάζεται να δοκιμάσει το project σε εθνικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς ενισχυτές σήματος, η AT&T πιστεύει ότι τα drones μπορούν να αναπτυχθούν πιο γρήγορα και διαθέσουν ενισχυμένες υπηρεσίες ακριβώς εκεί που χρειάζονται.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποιεί drones. Στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να επιθεωρήσει τα cell towers και να μεταδώσει γρήγορα τα στην ομάδα συντήρησης για να επιταχυνθεί η .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).