Νέο kernel 4.6.4 για το Fedora 24

Το Fedora είναι ένα βασισμένο στο Linux, το οποίο παρουσιάζει ό,τι νεότερο υπάρχει στο χώρο του ελεύθερου λογισμικού. Το Fedοra είναι ελεύθερο για οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει, τροποποιήσει και να το διανέμει.fedora 24

Αναπτύσσεται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο οι οποίοι δουλεύουν μαζί σαν μία κοινότητα, και χρησιμοποιείται από ανθρώπους που τους αρέσει δουλεύουν με την τελευταία λέξη της .

Οι περισσότεροι φίλοι της διανομής ενδιαφέρονται για τις αναβαθμίσεις του Fedora. Κάθε νέα φέρνει βελτιώσεις και τις τελευταίες αναβαθμίσεις του ελεύθερου λογισμικού. KERNEL

Η κοινότητα του Fedοra παρέχει μια δύο φορές τον χρόνο και είναι πολλοί αυτοί που αναβαθμίζουν για να επωφεληθούν από τις βελτιώσεις και τις καινοτομίες.

Για του λόγου το αληθές αν και η έκδοση 24 κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου, σήμερα ενημερώνει το Kernel στην έκδοση 4.6.4 από την έκδοση 4.6.3 που χρησιμοποιούσε.

Είναι ένας από τους λόγους που χρησιμοποιώ το Fedοra και δεν το αλλάζω με τίποτα. (Το δεύτερο λειτουργικό στο dual boot του κύριου υπολογιστή που χρησιμοποιώ είναι η κυλιόμενη διανομή του γιατί δεν έχω τον χρόνο που χρειάζεται το Arch).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).