Το isoHunt βγάζει online mirror του KickassTorrents

Η ιστο torrent isoHunt φαίνεται να ανέβασε ανεπίσημα το KickassTorrents.Η ιστοσελίδα μοιάζει με το site του KAT που σταμάτησε να λειτουργεί σχεδόν αμέσως μετά την χθεσινή σύλληψη του Artem Vaulin ιδρυτή της ιστοσελίδας. Αν ρίξετε όμως μια πιο προσεκτική ματιά φαίνεται ότι είναι απλά ένα mirror site.kickasstorrents

Η ομάδα του isoHunt ανέφερε ότι φιλοξενεί το mirror του ΚΑΤ μαζί με τα του από το τελευταίο έτος. Οπότε δεν θα βρείτε διαθέσιμα τα τελευταία torrents. Επιπλέον, δεν υπάρχει forum, και υποστήριξη.

Η ιστοσελίδα όμως είναι σίγουρα λειτουργική, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένετε νέο περιεχόμενο.

Η ομάδα isoHunt υποστηρίζοντας τον Vaulin δημοσίευσε:

“Σήμερα το πρωί ο ιδρυτής της kat.cr συνελήφθη στην Πολωνία. Είναι μια άλλη στην ελευθερία των δικαιωμάτων των χρηστών του Διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να μην μείνουμε στην άκρη, αλλά να αντεπιτεθούμε υποστηρίζοντας τα δικαιώματά μας. Στον κόσμο της τακτικής των τρομοκρατικών επιθέσεων όπου παγκόσμιες εταιρείες έχουν πλημμυρίσει με χρήματα, ενώ πεθαίνουν από ασθένειες και πείνα, πιστεύετε πραγματικά ότι τα torrents αξίζουν τόση προσοχή; Πιστεύετε πραγματικά ότι ο αγώνας αυτός αξίζει τα χρήματα και τους πόρους που δαπανώνται για αυτό; Πιστεύετε πραγματικά ότι είναι το πραγματικό ζήτημα που πρέπει να φροντίσουμε τώρα; Εμείς δεν το πιστεύουμε!

Το Kat.cr είναι μια ιστοσελίδα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, και ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος χωρίς αυτή. Γι ‘αυτό πριν επανέλθει δημιουργήσαμε το mirror της Kat.cr (KickassTorrents) με όλα τα torrents που μπορούσαμε να βρούμε. Δεν είναι τέλεια, αλλά αν θέλετε να αποθηκεύσετε και να αρχειοθετήσετε κάτι, τώρα είναι η ώρα! Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα διαρκέσει, αλλά τουλάχιστον είναι κάτι. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ελευθερία μας και είστε ευπρόσδεκτοι να ενωθείτε μαζί μας! Υπογράψτε την αναφορά στο Change.org και αφήστε να γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχουν πολλοί από εμάς που αρνούνται να σιωπούν.”

http://kickasstorrents.website/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).