Samsung Galaxy Note 7 κατεβάστε τα Wallpapers

Η Samsung θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από εβδομάδες το νέο Galaxy Note 7, καθώς η εναρκτήρια εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου. Μέχρι σήμερα είχαμε αρκετές για το επερχόμενο smartphone.

Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι τα επίσημα wallpapers του Galaxy Note 7 διέρρευσαν στο διαδίκτυο από το Android Authority και είναι διαθέσιμα για λήψη. Τα wallpapers που κυκλοφόρησαν εμφανίζουν τη γραφίδα S Pen, αλλά περιέχουν και κάποιες εικόνες με παστέλ γεωμετρικά σχήματα.Samsung Galaxy Note 7 Wallpapers

Το Galaxy Note 7 θα παρουσιαστεί στις 2 Αυγούστου κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη. Η Samsung ανακοίνωσε την ημερωμηνία επίσημα και υποσχέθηκε ότι θα μεταδώσει την εκδήλωση στην ιστο της. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε δύο άλλες πόλεις από όλο τον κόσμο την ίδια μέρα.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το smartphone θα αρχίσει να πωλείται αμέσως μετά την “αποκαλυπτήρια” εκδήλωση, αλλά μάλλον η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει με προ-παραγγελίες.

Χρησιμοποιήσαμε τα εισαγωγικά (“”) στο αποκαλυπτήρια καθώς κατά την διάρκεια της εκδήλωσεης μάλλον δεν θα δούμε κάτι που δεν γνωρίζουμε ήδη.

Είναι γνωστό ότι οι διαρροές προσφέρουν το καλύτερο promo όπως είναι γνωστή και ανέχεια της εταιρείας σε αυτές τις “διαρροές.”

Το Galaxy Note 7 της Samsung αναμένεται να έρθει με ένα σαρωτή ίριδας. Για να δούμε αν ο σαρωτής ίριδας θα λειτουργεί σωστά όταν οι χρήστες φορούν γυαλιά ή φακούς επαφής. Οι “διαρροές” αναφέρουν ότι οι οδηγίες χρήσης της Samsung για τον σαρωτή ίριδας είναι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε βρέφη, επειδή τα μάτια τους είναι πολύ ευαίσθητα.

Το smartphone θα έρθει με ένα επανασχεδιασμένο S Pen και μια νέα έκδοση του TouchWiz, και GraceUX. Θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 821, Corning Gorilla Glass 5, θα έχει USB Type-C και η πιθανή του θα μπορούσε να ήταν τα 849 € στην Ευρώπη.

Κατεβάστε τα Wallpapers

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).