Νέο Gear VR από την Samsung στα 90 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν η θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα νέο Gear VR τις επόμενες εβδομάδες στην τιμή των 90 €.

Ο leakster Roland Quandt ανέφερε στο ότι η επερχόμενη συσκευή της Samsung θα ονομάζεται New Gear VR (SM-R323). Αποκάλυψε επίσης ότι η νέα συκευή είναι ήδη προς πώληση σε ορισμένους λιανοπωλητές στην τιμή των 90 ευρώ.
samsung gear vr
Ωστόσο, η δημοσίευσή του δεν διευκρινίζει ποιοι είναι οι λιανοπωλητές που προωθούν το νέο . Η διαρροή ανέφερε επίσης ότι η νέα συσκευή VR θα είναι συμβατή με τα S6, Galaxy S6, Galaxy Note 4, Galaxy Note 5 αλλά και με το επερχόμενο Galaxy Note 7, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στις 2 Αυγούστου.

Οι φήμες όπως γνωρίζετε αναφέρουν ότι το επερχόμενο Galaxy Note 7 θα έχει μια οθόνη Super AMOLED 5,7 ιντσών, αλλά και μια θύρα USB Type-C που δεν είναι συμβατή με την συσκευή Gear VR που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος.

Λόγω της ασυμβατότητας του Gear VR που κυκλοφορεί σήμερα με το Galaxy Note 7, κάποιοι εικάζουν ότι η Samsung κατασκεύασε μια νέα συσκευή VR. Το νέο Gear VR λέγεται ότι είναι συμβατό τόσο με το Galaxy S7 όσο και με το Galaxy Note 7, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να φέρει μία θύρα USB Type-C και μια κανονική θύρα USB.

Όπως και να χει ο Αύγουστος έρχεται και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).