Sir Bob Geldof: μισώ τις Δευτέρες το Pokemon Go, Facebook & Twitter

RSA Asia: Ο pop star και ακτιβιστής Sir Bob Geldof μισεί το Go, το Facebook και το , και όπως αναφέρει ποτέ δεν αγόρασε κάτι online. Χρησιμοποιεί ακόμα ένα αρχαίο Nokia 3100 και έτσι δεν χρειάζεται να προσέχει για την ασφάλειά του στο διαδίκτυο.

Ο Ιρλανδός pop star βρέθηκε στην Σιγκαπούρη κατά την διάρκεια του κλεισίματος στη διάσκεψη ασφάλειας της RSA.Sir Bob Geldof

Δήλωσε ότι οι ψηφιακές ζωές είναι μια απόσπαση της προσοχής από την αποστολή της ανθρωπότητας που δίνει χώρο σε “ηλίθιους” όπως τον Δημοκρατικό προεδρικό υποψήφιο Donald Trump, σε ακροδεξιά κόμματα κατά της μετανάστευσης, και για να φέρει ευημερία στους φτωχούς.

“Δεν έχω απολύτως καμία ανάγκη για οποιαδήποτε ασφάλεια στον κυβερνοχώρο εξαιτίας αυτής της συσκευής” δήλωσε ο Sir Bob στους συνέδρους, επιδεικνύοντας το αρχαίο ασημί Nokia του.

“… Οι άνθρωποι είναι κορεσμένοι με ανοησίες όπως το Pokemon Go, for fuck's sake.”

Ο Sir Bob Geldof ανέφερε ότι είναι “πολύ απογοητευμένος και λυπημένος» από το Brexit, και ότι φοβάται την άνοδο των εθνικιστικών και των ακροδεξιών ηγετών.

Από την άλλη επαίνεσε την ικανότητα της ς να μεταδίδει την ευημερία, αλλά επεσήμανε το τεράστιο χάσμα στον τομέα της εκπαίδευσης και την ουσιαστική πρόσβαση μεταξύ δυτικών και του αναπτυσσόμενου κόσμου, προτρέποντας τους υπεύθυνους να σκεφτούν για το πώς θα μπορούσαν οι IT να βοηθήσουν στην ανακούφιση της φτώχειας.

Ο Bob είχε πετάξει στη Σιγκαπούρη μετά από μια συναυλία με τους Boomtown Rats στο Brentwood Festival στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σίγουρα ο καταξιωμένος καλλιτέχνης πρόσθεσε μια μοναδική πιο ανθρώπινη νότα στο συνέδριο για την ασφάλεια της RSA.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).