WordCamp Athens 2016 Το Επίσημο Συνέδριο Του WordPress Στην Αθήνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσει επισήμως, δικέ μου, ότι το πρώτο WordCamp Athens 2016 είναι γεγονός. Το συνέδριο θα είναι διήμερο, με ομιλίες και contributors day και θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2016. Μείνε συντονισμένος για να μαθαίνεις όλα τα νέα.WordCamp Athens 2016

Περίπου το 40% των sites που διαβάζεις καθημερινά, έχουν δημιουργηθεί με βάση το ανοικτό λογισμικό του WordPress. Τα WordCamps είναι τα επίσημα συνέδρια του WordPress που διοργανώνονται σε κάθε μεγάλη πόλη του κόσμου. Στα WordCamps, συζητάμε διάφορα τα: web, development, design, media, startups, , blogging και πολλά άλλα. Tα WordCamps, σε παγκόσμια βάση, υποστηρίζονται και διοργανώνονται υπό την αιγίδα του από το WordPress Foundation -το επίσημο και κοινωφελές ίδρυμα που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress.

Ένα WordCamp αφορά όλους όσους ασχολούνται με το WordPress, σε όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες γνώσης. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε χρήστη του που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress, χωρίς κανέναν περιορισμό: web developers, web designers, bloggers, δημοσιογράφοι, content editors, web editors, media managers και πολλές άλλες ειδικότητες είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών στους οποίους απευθύνεται το συνέδριο.

Το WordCamp Athens 2016, διοργανώνεται από εθελοντές του WordPress Greek Community από όλη την και υπό την αιγίδα του WordPress Foundation. Συγκεκριμένα, 15 μέλη της κοινότητας, που αποτέλεσαν την οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens, μοιράστηκαν τις αρμοδιότητες και δουλεύουν νυχθημερόν στην υλοποίηση του συνεδρίου.

WordCamp Athens 2016 Πως χρηματοδοτείται

Το WordPress Foundation είναι πολύτιμος συνεργάτης και υποστηρικτής της προσπάθειάς μας. Έτσι, το WordCamp Athens 2016, χρηματοδοτείται α) από τους επίσημους χορηγούς και υποστηρικτές του WordPress Foundation β) από τα των εισιτηρίων του και γ) από εγχώριες χρηματικές χορηγίες ή προσφορές υπηρεσιών από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί 5 πακέτα χορηγιών, από τα οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαλέξει με ποιο θέλει να στηρίξει το συνέδριο. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τα πακέτα χορηγιών, εδώ.

Ο χώρος του συνεδρίου

H Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων είναι ένας κεντρικός πολυχώρος πολιτισμού με έχει στόχο να προωθεί τις τέχνες, την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση, τη δια βίου μάθηση για κάθε ηλικίας, την ανάδειξη της βιομηχανικής κληρονομιάς και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα.

Αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων σε ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά μνημεία, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας. Προσφέρει ψυχαγωγία, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις με ποιότητα, ενώ παράλληλα στηρίζει και το κοινωνικό έργο των σημαντικότερων φορέων της πόλης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, εδώ.

Πώς μπορώ να το παρακολουθήσω

Το εισιτήριο παρακολούθησης του συνεδρίου και για τις δύο μέρες, συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων και των coffee breaks θα έχει ένα συμβολικό αντίτιμο, το οποίο θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το το WordCamp στο Facebook και στο Twitter, αλλά και μέσω mail, κάνοντας μία απλή εγγραφή στο Newsletter μας.

Μπορώ να βοηθήσω;

Μπορείς! Η διοργάνωση WordCamp Athens 2016 θα χρειαστεί εθελοντές, ιδέες και προτάσεις για ομιλητές και παρουσιάσεις, ανεύρεση χορηγών κλπ. Κάθε συνεισφορά σου είναι σημαντική. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την οργανωτική ομάδα για όλα τα παραπάνω. Θα χαρούμε πολύ να σε ακούσουμε!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).