Xiaomi Redmi Pro: Dual Camera μπαταρία 4.050mAh και 10πήρυνο chip

Η είναι γνωστή για την διάθεση προσιτών smartphones και tablets στην αγορά. Η ανακοίνωσε σήμερα άλλη μια τέτοια το Xiaomi Redmi Pro. Η νέα συσκευή παρουσιάστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο και έρχεται με μερικά συναρπαστικά χαρακτηριστικά αλλά και μια προσιτή τιμή.Xiaomi Redmi Pro

Το Xiaomi Redmi Pro διαθέτει ένα πλήρες μεταλλικό σώμα με “βουρτσισμένο” φινίρισμα, και ένα γυαλί 2.5D που καλύπτει την OLED οθόνη Full HD 5,5 ιντσών.

Η συσκευή έχει ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος, που είναι προσαρμοσμένο στο home. Φαίνεται ότι η Xiaomi αποφάσισε να αλλάξει τη θέση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, δεδομένου ότι ορισμένα από τα smartphones της, όπως το Redmi Note 3, τον έχουν στο πίσω μέρος.

Το Redmi Pro έρχεται με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος των 13MP και με ειδικό αισθητήρα εικόνας για βάθος πεδίου ο οποίος επιτρέπει αποτελέσματα σαν τις κάμερες DSLR. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5MP και έχει την ικανότητα σύλληψης βάθους.

Το νέο smartphone Xiaomi Redmi Pro είναι διαθέσιμο σε τρεις παραλλαγές, ανάλογα με τη μνήμη RAM και την εσωτερική μνήμη. Έτσι έχουμε με 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη, και μια με την ίδια RAM, αλλά με 64GB εσωτερική μνήμη.

Το high-end μοντέλο του Redmi Pro διαθέτει 4GB RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Επιπλέον, το high-end μοντέλο και η παραλλαγή των 64GB έρχεται με ένα 64-bit δεκα-core επεξεργαστή MediaTek Helio X25.

Το βασικό μοντέλο των 32GB τρέχει με ένα 10-πήρυνο επεξεργαστή MediaTek Helio X20.

Το smartphone διαθέτει μια θύρα USB Type-C, υποστήριξη dual SIM, και μια μπαταρία των 4,050mAh. Τρέχει Android Marshmallow 6.0.1 μαζί με το MIUI 8 της εταιρείας.

Το Xiaomi Redmi Pro κοστίζει 225 δολάρια για το βασικό μοντέλο και 255 δολάρια για το μοντέλο των 64GB με τα 3GB RAM. Η high-end έκδοση θα κοστίζει περίπου 300 δολάρια.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).