Δωρεάν Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business

Η μόδα των τελευταίων χρόνων στον χώρο των malware ονομάζεται ransomware. Το κακόβουλο λογισμικό αποσκοπεί στον εκβιασμό του θύματος για να του αποσπάσει χρήματα. Οι τρόποι που χρησιμοποιεί είναι πολλοί: με κλείδωμα της οθόνης, με κρυπτογράφηση ορισμένων αρχείων, ή και με κρυπτογράφηση όλου του δίσκου. Οι hackers ποντάρουν στο ότι το θύμα μπορεί να έχει κάποιο αντίγραφο ασφαλείας.

Έτσι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των ransοmware, είναι τα αντίγραφα ασφαλείας. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί που δεν κρατούν backups και το κακόβουλο λογισμό συνεχίζει να προκαλεί πονοκεφάλους σε χρήστες αλλά και επιχειρήσεις.

Η εταιρεία ασφαλείας Lab διέθεσε ένα δωρεάν εργαλείο που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να προστατευτούν από cryptomalware ή ransοmware (σε συσκευές με Windows).Ransomware

“Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν έχουν συνήθως τη βαθιά τεχνογνωσία που απαιτείται για την ασφάλεια, για την αξιολόγηση ή την σύγκριση των δωδεκάδων εργαλείων ασφαλείας που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Kaspersky Anti-Ransomware είναι ένα εργαλείο για την είναι συμβατό με λύσεις ασφάλειας τρίτων και λειτουργεί σαν ένα συμπληρωματικό μέτρο κατά των ransοmware”, αναφέρει η Kaspersky Lab.

Το εργαλείο της Kaspersky Lab συνδυάζει δύο τεχνολογίες: την cloud υπηρεσία Kaspersky Security Network, η οποία επεξεργάζεται δεδομένα από εθελοντές συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο, και το σύστημα Watcher, μια ασφαλείας που καταγράφει, και αναλύει τα γεγονότα του δικτύου, αλλά και κάθε πιθανή κακόβουλη δραστηριότητα.

Μπορείτε να κατεβάστε το τελευταίο δωρεάν εργαλείο της εταιρείας από το παρακάτω link:

Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).