Εγκατάσταση του Windows 10 Mobile Anniversary Update σε κάθε συσκευή

Τον περασμένο Μάρτιο, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τις αναβαθμίσεις του 10 Mobile για τις συσκευές Windows Phone. Όμως η εταιρεία αποφάσισε να διαθέσει την ενημέρωση στο 50 τοις εκατό των συσκευών της.

Κατά συνέπεια, τα builds αλλά και η τελική έκδοση (που θα κυκλοφορήσει σύντομα) του Windows 10 Mobile Anniversary Update δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε μερικές συσκευές. Μια όμως έμπειρων προγραμματιστών προσπαθεί να αλλάξει το γεγονός.Windows 10 Mobile Anniversary Update

Η ομάδα DHT από το XDA Developers κατάφερε να δημιουργήσει ένα που καθιστά δυνατή την εγκατάσταση του Windows 10 Mobile build 14.393,5 σε παλιές συσκευές Windows Phone με λίγα tweaks. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του εργαλείου, η εφαρμογή “θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε την νέα ενημέρωση Redstone και να αναβαθμίσετε στο παλιό σας Lumia.” Η ομάδα αναφέρει ότι το εργαλείο αυτό υποστηρίζει “όλες τις συσκευές Nokia Lumia και όλες τις συσκευές Microsoft Lumia εκτός σειράς x50.”

Προς το παρόν, δεν υποστηρίζονται συσκευές με 512 MB RAM, αλλά οι προγραμματιστές αναφέρουν ότι το ψάχνουν και ότι μια ενημέρωση θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα.

Το εργαλείο επιτρέπει σε κάθε μοντέλο Windows Phone να εμφανίζεται σαν Lumia 950 XL μονής ή διπλής SIM. Έτσι οι διακομιστές της Microsoft πιστεύουν ότι αναβαθμίζουν μια διαφορετική συσκευή, παρέχοντας την ενημέρωση στο μη υποστηριζόμενο σας.

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά απλή και απαιτεί μόνο τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επιλογή του τύπου της συσκευής (μονή ή διπλή SIM). Μετά με ένα tap στο “Allow update” θα ξεκινήσει η λήψη του τελευταίου build των insiders.

Φυσικά, αυτή η μέθοδος δεν υποστηρίζεται από τη Microsoft δεν συνιστάται η εγκατάσταση του νέου Windows 10 Mobile σε μια μη υποστηριζόμενη συσκευή.

Κατεβάστε το εργαλείο

DHT Upgrade Advisor

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 285 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).