Wikiverse: ο διαδραστικός 3D χάρτης της Wikipedia

Όλοι γνωρίζουμε τη , αλλά ελάχιστοι έχουν ακούσει για το Wikiverse. Το Wikiverse μάλλον πρόκειται να γίνει ο νέος αγαπημένος σας τρόπος περιήγησης στην πλουσιότερη εγκυκλοπαίδεια του Διαδικτύου.wikiverse

Αναπτύχθηκε από τον Owen Cornec, και είναι ένας Web-based διαδραστικός 3D χάρτης της Wikipedia που οπτικοποιεί την ιστο σαν ένα κοσμικό ιστό πληροφοριών. Κυριολεκτικά μετατρέπει την μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια σε ένα θαυμάσιο γαλαξία γνώσης που μπορείτε πολύ εύκολα να τον εξερευνήσετε με το ποντίκι σας.

Για να επιτευχθεί αυτό, το Wikiverse χρησιμοποιεί σαν πηγές τα χιλιάδες άρθρα του Wikipedia και στη συνέχεια, δημιουργεί ένα χάρτη όπου παρουσιάζει αμέτρητες συνδέσεις και επικαλύψεις πληροφοριών.

Στο Wikιverse, κάθε αντικείμενο εμφανίζεται σαν ένα αστέρι. Για να αποκτήσετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση της Wikipedia, απλά κάντε στο ανάλογο αστέρι και το Wikιverse θα σας εμφανίσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή απαιτεί πολύ CPU, οπότε μην εκπλαγείτε αν παγώνει ξεκινά στην κινητή σας συσκευή. Κατά πάσα πιθανότητα το σας δεν έχει αρκετά oomph για να την τρέξει.

wikiverse.io

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).