Google Duo 5 εκατομμύρια λήψεις σε μια εβδομάδα

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Google κυκλοφόρησε την εφαρμογή Duo. Η εφαρμογή βίντεο – μηνυμάτων ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του , παράλληλα με την εφαρμογή μηνυμάτων Allo η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του app για Android και iOS, η Duο κατέκτησε γρήγορα την πρώτη θέση στο Play Store, ξεπερνώντας μεγάλα ονόματα όπως το Facebook, το WhatsApp, το Facebook και το Snapchat.Google Duo

Ο Sundar Pichai ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Duο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια downloads για Android smartphones σε περίπου μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της.

Είναι αρκετά μια εντυπωσιακή απόδοση αν σκεφτείτε ότι η εφαρμογή προσφέρει μόνο μερικά βασικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, παρέχει μια απλοϊκή διεπαφή αλλά και την ικανότητα να διατηρεί τις βίντεο ακόμα και όταν υπάρχουν προβλήματα στη σύνδεση.

Η Google κατάφερε το τελευταίο χαρακτηριστικό με την ανάπτυξη ενός νέου εργαλείου που επιτρέπει στην εφαρμογή Duo την γρήγορη εναλλαγή από σύνδεση WiFi σε σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που διαθέτει η εφαρμογή Duο είναι ένα εργαλείο που εμφανίζει ένα βίντεο του ατόμου που άρχισε την κλήση πριν ο δέκτης απαντήσει στο κάλεσμα.

Αυτό φυσικά βοηθάει τους χρήστες να εντοπίζουν τους καλούντες πιο εύκολα ή ακόμη και να αποφεύγουν κλήσεις που δεν επιθυμούν να απαντήσουν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).