Snapdragon 800 και 801; ξεχάστε το Android 7.0 Nougat

Η Google κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες την σταθερή έκδοση του 7.0 Nougat. Το νέο διατίθεται προς το παρόν μόνο για λίγα Nexus. Έτσι υπάρχουν πάρα πολλοί απογοητευμένοι που ανακάλυψαν ότι μερικές Nexus 5 και Nexus 7 δεν ήταν σε θέση να λάβουν τη νέα έκδοση.

Γιατί;

Σύμφωνα με από τον leakster LabTooFeR πολλά smartphones που κυκλοφόρησαν το και νωρίτερα, δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε Android 7.0 Nougat λόγω της Qualcomm. Προφανώς, η κατασκευάστρια εταιρεία επεξεργαστών δεν θα κυκλοφορήσει ενημερώσεις για τους 800 και 801.snapdragon 800 Android 7.0 Nougat

Οι συσκευές που χρησιμοποιούν αυτούς τους έχουν κυκλοφορήσει το 2014. Το Nexus 5 για παράδειγμα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 800 και αυτό θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των Nexus smartphones που μπορούν να ενημερώσουν στο τελευταίο της Google.

Αν οι φήμες είναι αλήθεια, τότε και πολλά άλλα smartphones δεν θα μπορούν να πάρουν την ενημέρωση, όχι μόνο το Nexus 5. Μερικά από αυτά τα smartphones είναι το HTC One Μ8, το Sony Xperia Ζ3, το S5, το Samsung Galaxy Note 3 και το LG G3. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επεξεργαστές Snapdragon 800 και 801 ήταν πολύ δημοφιλείς, η λίστα θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα smartphones.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλές από αυτές τις συσκευές έχουν ξεπεράσει την περίοδο υποστήριξής τους και έτσι δεν θα έχουν προτεραιότητα για ενημέρωση σε μια νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος.

Παρόλα αυτά, πολλά από αυτά τα smartphones είναι σε θέση να δουλέψουν με το νέο Android 7.0 Nougat, συμπεριλαμβανομένου και του Nexus 5 και 7.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).