Το πρώτο teaser του επερχόμενου Surface Book 2

Η αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Book μέσα στους επόμενους μήνες. Ένα teaser που δημοσίευσε η ίδια η στο Instagram πριν από λίγες ώρες φαίνεται να είναι η πρώτη επιβεβαίωση ότι πλησιάζουμε την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης.

Αν και Redmond δεν έχει αναφέρει πολλά μέχρι σήμερα για τη νέα γενιά του Surface Book, η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω φαίνεται να είναι η πρώτη απόδειξη του ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα νέο φορητό με βελτιωμένη άρθρωση ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και την οθόνη, για να αντιμετωπίσει τις κριτικές που είχε στο πρώτο μοντέλο.surface book 2

Η Microsoft ξεκίνησε το Surface book τον Οκτώβριο του 2015, προσφέροντας χαρακτηριστικά όπως ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο και ένα στυλό για εύκολη ζωγραφική και γράψιμο. Προκειμένου να κάνει την ευκολότερη τη μετατροπή από tablet σε φορητό υπολογιστή και αντίστροφα, η Microsoft επέλεξε ένα περίεργο σχεδιασμό της άρθρωσης, κάτι το οποίο έγινε δεκτό με ανάμεικτες αντιδράσεις από τους πελάτες.

Ενώ υπήρχαν αγοραστές που τους άρεσε, υπήρχαν και άλλοι που επέκριναν το σχέδιο, επισημαίνοντας ότι όχι μόνο φαινόταν άσχημο αλλά και ότι από πρακτικής άποψης επιτρέπει στην σκόνη να επικάθεται εύκολα μεταξύ της και του πληκτρολογίου.

Έτσι σήμερα η Microsoft έδωσε το πρώτο teaser του Surface Book 2, που δείχνει ότι η εταιρεία αντιμετώπισε το θέμα με την προσ μιας νέας άρθρωσης.surface-book-2

Η εικόνα δημοσιεύτηκε στις Instagram χωρίς άλλες λεπτομέρειες, και έχει τίτλο “Το κλειδί για την επιτυχία” ή “Your key to success.” Φυσικά δεν μοιάζει με κανένα άλλο προηγούμενο μοντέλο του Surface, και έτσι πολλοί πιστεύουν ότι απεικονίζει την δεύτερη γενιά του Surface Book, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2016 (δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).