Το iGuRu.gr Media Sponsor του WordCamp Athens 2016

WordCamp Athens 2016, ένα Διεθνές Τεχνολογικό Συνέδριο για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ένα από τα πιο γνωστά διεθνή τεχνολογικά συνέδρια έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016. Το iGuRu.gr θα είναι δίπλα στο WordCamp Athens 2016 σαν Media Sponsor, προβάλλοντας κάθε λεπτομέρεια στο αναγνωστικό του κοινό και όχι μόνο. WordCamp Athens 2016

Τι είναι το WordCamp

Περίπου το 40% των sites που διαβάζεις καθημερινά, έχουν δημιουργηθεί με βάση το ανοικτό λογισμικό του WordPress. Τα WordCamps είναι τα επίσημα συνέδρια του WordPress που διοργανώνονται σε κάθε μεγάλη πόλη του .

Στα WordCamps, συζητάμε διάφορα θέματα: web, , , social media, startups, e-commerce, blogging και πολλά άλλα. Tα WordCamps, σε παγκόσμια βάση, υποστηρίζονται και διοργανώνονται υπό την αιγίδα του από το WordPress Foundation -το επίσημο και κοινωφελές ίδρυμα που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress.

Ποιους αφορά το WordCamp

Ένα WordCamp αφορά όλους όσους ασχολούνται με το WordPress, σε όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες γνώσης. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε χρήστη του internet που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress, χωρίς κανέναν περιορισμό: web developers, web designers, bloggers, δημοσιογράφοι, content editors, web editors, social media managers και πολλές άλλες ειδικότητες είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών στους οποίους απευθύνεται το συνέδριο.

Ποιος διοργανώνει το WordCamp Athens 2016;

Το WordCamp Αthens 2016, διοργανώνεται από εθελοντές του WordPress Greek Community από όλη την Ελλάδα και υπό την αιγίδα του WordPress Foundation. Συγκεκριμένα, 15 μέλη της κοινότητας, που αποτέλεσαν την οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens, μοιράστηκαν τις αρμοδιότητες και δουλεύουν νυχθημερόν στην υλοποίηση του συνεδρίου.

Πως χρηματοδοτείται

Το WordPress Foundation είναι πολύτιμος συνεργάτης και υποστηρικτής της προσπάθειάς μας. Έτσι, το WordCamp Athens 2016, χρηματοδοτείται:

α) από τους επίσημους χορηγούς και υποστηρικτές του WordPress Foundation

β) από τα έσοδα των εισιτηρίων του και

γ) από εγχώριες χρηματικές χορηγίες ή προσφορές υπηρεσιών από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί 5 πακέτα χορηγιών, από τα οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαλέξει με ποιο θέλει να στηρίξει το συνέδριο. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τα πακέτα χορηγιών, εδώ.

Ο χώρος του συνεδρίου WordCamp Athens 2016

Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων είναι ένας κεντρικός πολυχώρος πολιτισμού με έχει στόχο να προωθεί τις τέχνες, την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση, τη δια βίου μάθηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, την ανάδειξη της βιομηχανικής κληρονομιάς και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα.

Αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων σε ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά μνημεία, αναβαθμίζοντας μια ιστορική της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας.

Προσφέρει ψυχαγωγία, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις με ποιότητα, ενώ παράλληλα στηρίζει και το κοινωνικό έργο των σημαντικότερων φορέων της πόλης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, εδώ.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το WordCamp Athens 2016

Το εισιτήριο παρακολούθησης του συνεδρίου και για τις δύο μέρες, συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων και των coffee breaks ανέρχεται στα 20 ευρώ. Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας, εδώ. 

Μπορώ να βοηθήσω στο WordCamp Athens 2016;

Μπορείς! Η διοργάνωση θα χρειαστεί εθελοντές, ιδέες και προτάσεις για ομιλητές και παρουσιάσεις, ανεύρεση χορηγών κλπ. Κάθε συνεισφορά σου είναι σημαντική. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την οργανωτική ομάδα για όλα τα παραπάνω. Θα χαρούμε πολύ να σε ακούσουμε!

Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το το WordCamp στο Facebook και στο Twitter, αλλά και μέσω mail, κάνοντας μία απλή εγγραφή στο Newsletter μας στα δεξιά του website του συνεδρίου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).