SmartWatch Samsung Gear S3 μόλις κυκλοφόρησε

Η παρουσίασε σήμερα στο Βερολίνο το νέο της SmartWatch, Gear S3. Το SmartWatch έρχεται με προηγμένα αν και η δεν φαίνεται επικεντρώθηκε στην καινοτομία, αλλά περισσότερο στην βελτίωση της παλαιότερης έκδοσης Gear S2.

Συγκεκριμένα, το Gear S3 έχει παρόμοιο μέγεθος με το Gear S2, (46 χιλιοστά περίβλημα και μια οθόνη 1,3 ιντσών, αντί τα 44 χιλιοστά και την οθόνη των 1,2 ιντών που είχε το Gear S2). Η οθόνη έχει ανάλυση 360x360px.
Samsung Gear S3
Το SmartWatch έρχεται σε δύο επιλογές σχεδιασμού, το Frontier για τους πιο δραστήριους χρήστες, και το κλασικό μοντέλο. Το Gear S3 Classic έρχεται με ανοξείδωτο χάλυβα και ασημί εμφάνιση, ενώ το Frontier έχει ένα μαύρο mat φινίρισμα.

Το Frontier έρχεται με κάπως στρατιωτικό look και είναι περισσότερο ανθεκτικό στα χτυπήματα αφού η οθόνη του προστατεύονται με Gorilla Glass SR +.

Το Gear S 3 Frontier είναι 46x49x12,9 χιλιοστά και έχει βάρος 62 γραμμάρια, ενώ το Gear S 3 Classic είναι 46x49x12,9 χιλιοστά, και ζυγίζει 57 γραμμάρια.Samsung-Gear-S3-Classic-and-Frontier

Τα smartphones έρχονται με περιστρεφόμενες λεπτομέρειες στην οθόνη που επιτρέπουν στους χρήστες να απαντούν σε κλήσεις ευκολότερα, τρέχουν με Tizen και σήμερα υπάρχουν 10.000 εφαρμογές διαθέσιμες για το Gear S3. Το SmartWatch τρέχει με έναν επεξεργαστή dual-core 1.0GHz Exynos 7270 έχει 4GB αποθηκευτικό χώρο και 768MB RAM.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Gear S3 διαθέτει διάφορους αισθητήρες, όπως επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, βαρόμετρο και αισθητήρες καρδιακού ρυθμού. Το SmartWatch έρχεται με φόρτιση και η μπαταρία του αναμένεται να διαρκεί από τρεις έως τέσσερις ημέρες, κάτι το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Το Gear S3 διαθέτει NFC και MFT κάτι που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές σε τερματικά πιστωτικών καρτών. Το Gear S3 έχει αδιάβροχη προστασία, αφού διαθέτει πιστοποίηση IP68, ωστόσο δεν συνιστάται να το φοράτε για κολύμπι και καταδύσεις.

Μπορεί να συνδεθεί με WiFi, GPS, , αλλά και αυτόνομη σύνδεση LTE. Διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης:

https://www.youtube.com/watch?v=ynTB211p1PQ

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).