E-MAILiT Μοιράσου περιεχόμενο με το ελληνικό share button!

E-MAILiT: Μία από τις καθημερινές συνήθειες των χρηστών του διαδικτύου είναι να “μοιράζονται” το περιεχόμενο που συναντούν σε διάφορες ιστοσελίδες, με τους φίλους τους. Ο διαμοιρασμός γίνεται τόσο μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όσο και απευθείας στο κινητό τους μέσω των apps.

Το E-MAILiT έρχεται να διευκολύνει τη συνήθεια αυτή, καθώς πρόκειται για πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου ιστοσελίδων και επιδιώκει να βοηθά όσους δημιουργούν περιεχόμενο, ώστε να αυξήσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους και την απήχηση στα social media.e-mailit-share-buttons

Το E-MAILiT ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε να υλοποιείται από τον Νικήτα Γεωργόπουλο, στον ελεύθερό του χρόνο, και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2014. Αφού η πλατφόρμα διένυσε μια δοκιμαστική περίοδο, ολοκλήρωσε την ανάπτυξή της και πλέον χρησιμοποιείται από 35 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα, παγκοσμίως. Στον αντίποδα, η ομάδα του E-MAILiT αριθμεί μόλις 5 άτομα!

Η έννοια του κοινωνικού διαμοιρασμού είναι ευρέως γνωστή και στο εξωτερικό (Η.Π.Α.) έχουν γίνει ανάλογες προσπάθειες, ωστόσο το E-MAILiT αποτελεί την πρώτη και μοναδική έως τώρα πλατφόρμα αυτής της κατηγορίας, από ελληνική ή ευρωπαϊκή χώρα, η οποία ήρθε να προσφέρει λύσεις που θα βελτιώσουν στον μέγιστο βαθμό την εμπειρία του χρήστη και θα επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημιουργούς περιεχομένου και διαχειριστές ιστοσελίδων.

Η υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα ς και παραμετροποίησης των share buttons που θα εμφανίζονται στις σελίδες ενός ιστότοπου, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον ς, χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αποτελεί το πιο σημαντικό σημείο διαφοροποίησης έναντι του ανταγωνισμού. Επιπλέον, χαρακτηριστικά που μπορούν να επωφεληθούν οι webmasters/administrators είναι η ταχύτητα φόρτωσης των share buttons και η γρήγορη από οποιοδήποτε CMS (όπως WordPress, Joomla, Drupal, Tumblr, Blogger).

Οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι πολυάριθμες και καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μπορεί να επιλέξει από χρώματα και σχήματα μέχρι μεγέθη και στοχευμένη τοποθέτηση στην σελίδα, καθώς επίσης και το κείμενο και τις υπηρεσίες που θα περιλαμβάνει το tool, μέσα από μια πληθώρα υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, ανάλογα με το κοινό που προσελκύει η ιστοσελίδα (από τα πιο δημοφιλή social networks και messaging apps όπως Facebook, Twitter και WhatsApp, μέχρι πιο εξειδικευμένα όπως Snapchat, LinkedIn και Vine).

Αυτή τη στιγμή το E-MAILiT χρησιμοποιείται καθημερινά από κοινό 240 χωρών. Tα share buttons, από το 2014 έως και σήμερα, έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω από 1,7 δισεκατομμύρια φορές! Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία του E-MAILiT είναι συνεχώς ανοδική, παρόλο που είναι αυτοχρηματοδοτούμενο (bootstrapped). Σύμφωνα με την ομάδα του, οι στόχοι που έχουν τεθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη της υπηρεσίας είναι υψηλοί και διαφαίνεται ότι επιτυγχάνονται με σταθερά αυξητικό ρυθμό.

http://www.e-mailit.com/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).