Σταματάνε στις 31 Οκτώβρη οι πωλήσεις των Windows 7 και 8.1

Αν δεν είστε οπαδός των Windows 10 και σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα νέο υπολογιστή με ενσωματωμένα τα ή 8.1 τότε καλύτερα να βιαστείτε γιατί η Microsoft θα σταματήσει στις 31 Οκτώβρη της OEM πωλήσεις αυτών των λειτουργικών.

windows7

Μετά την 31η Οκτώβρη η Microsoft θα επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στα Windows 10 και δεν θα παρέχει πλέον άλλες άδεις στους κατασκευαστές ηλεκτρονικών με τα λειτουργικά 7 και 8.1.

Βέβαια μετά το τέλος του Οκτώβρη δεν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας από τα ράφια των καταστημάτων όλοι οι υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Windοws 7 διότι η Microsoft θα εξακολουθεί να επιτρέπει τις πωλήσεις των συσκευών που ήταν σε απόθεμα πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Απλά ότι νέο μηχάνημα κατασκευάζεται από την 1η Νοέμβριου και μετά θα έχει μόνο τα 10.

Πλέον, αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι η προθεσμία αυτή αφορά μόνο τις πωλήσεις και δεν έχει να κάνει με τις . Τα Windοws 7 και τα 8.1 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 και το Ιανουάριο του 2023 αντίστοιχα.

Τα Windοws 10 θα γίνουν έτσι η μόνη των Windοws που θα έρχεται προεγκατεστημένη σε καινούργιους υπολογιστές, και η Microsoft αναμένει ότι η απόφαση της αυτή θα βοηθήσει την παγκόσμια υιοθέτηση του νέου λειτουργικού συστήματος.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).