Yahoo: Όχι μόνο ανεύθυνη στην ασφάλεια αλλά δεν σας αφήνει να φύγετε

Διαβάζουμε αρκετά άσχημα πράγματα για την Yahoo το τελευταίο διάστημα: Τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε μια μαζική που επηρέασε δεδομένα από 500 εκατομμύρια χρήστες. Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία βρέθηκε να σαρώνει τα μηνύματα ηλεκτρονικού υ των χρηστών της παραδίδοντας αυτές τις πληροφορίες σε μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Είναι φυσικό λοιπόν, ότι πάρα πολλοί χρήστες σκέφτηκαν να στραφούν σε άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη ασφάλεια.Yahoo Mail

Το πρόβλημα είναι ότι αν και η εταιρεία δίνει στην διαγραφή του λογαριασμού σας, δεν σας αφήνει να φύγετε από το Yahoo Mail. Σύμφωνα με το Associated Press, η υπηρεσία έχει απενεργοποιήσει ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει την προώθηση των εισερχομένων σε διαφορετικές διευθύνσεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ακόμα να ανοίξετε το Yahoο inbox σας για να ελέγξετε αν κάποιοι εξακολουθούν να σας στέλνουν e-mail στην παλιά σας διεύθυνση.

Ο μόνος τρόπος για να καταφέρετε να ενημερώσετε τις επαφές σας για την αλλαγή της διεύθυνσής σας είναι το autoresponse out-of-office που συνεχίζει να λειτουργεί, αντίθετα με το Αυτόματη προώθηση. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επιτρέπει αυτόματες απαντήσεις σε περίπτωση που απουσιάζετε.

Στο e-mail της αυτόματης απάντησης μπορείτε να γράψετε ένα που θα συμπεριλαμβάνει τη νέα διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).