Το DeepMind της Google μπορεί πλέον να διδάσκει τον εαυτό του

Ναι, το DeepMind της Google είναι πλέον σε θέση να διδάσκουν τον ίδιο του “εαυτό” του με τις πληροφορίες που διαθέτει ήδη.

Σε ένα σημαντικό βήμα για την τεχνητή , το υβριδικό σύστημα της Alphabet, που ονομάζεται Differential Neural Computer (DNC) χρησιμοποιεί τα που έχει ήδη αποθηκευμένα από συμβατικούς υπολογιστές και τα αντιστοιχεί με ένα πολύ έξυπνο AI και ένα νευρωνικό δίκτυο ικανό για γρήγορο parsing.

“Τα μοντέλα αυτά μπορούν να μάθουν από παραδείγματα, όπως τα νευρωνικά δίκτυα, αλλά μπορούν επίσης να αποθηκεύουν σύνθετα δεδομένα, όπως ακριβώς και οι υπολογιστές,” ανέφεραν οι ερευνητές του DeepMind Alexander Graves και Greg Wayne.terminator DeepMind

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως ακριβώς και ένας , το νευρικό δίκτυο χρησιμοποιεί διασυνδεδεμένους κόμβους για την τόνωση συγκεκριμένων κέντρων που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί μια εργασία. Σε αυτήν την περίπτωση, το AI βελτιστοποιεί τους κόμβους να βρει την ταχύτερη λύση και να παραδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, με την πάροδο του χρόνου, θα χρησιμοποιεί τα αποκτηθέντα δεδομένα για να γίνει πιο αποτελεσματικό στην εύρεση της σωστής απάντησης.

Έτσι αντί να πρέπει να μάθει κάθε πιθανή έκβαση για να ανακαλύψει μια λύση, από τις πληροφορίες που του τροφοδοτούν οι προγραμματιστές, το DeepΜind θα μπορεί να βρει απαντήσεις από προηγούμενες εμπειρίες του, από την εσωτερική του μνήμη και όχι από εξωτερικούς προγραμματισμούς.

Ανάλογα με την οπτική γωνία που το βλέπει ο καθένας, το γεγονός θα μπορούσε να είναι μια σοβαρή στροφή στα πιο έξυπνα AI που μπορεί μια μέρα να είναι σε θέση να σκέφτονται και να μαθαίνουν, όπως ακριβώς κάνουν και οι άνθρωποι.

https://deepmind.com/blog/differentiable-neural-computers/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).