Η AT&T αγοράζει την Time Warner για 85,4 δις δολάρια

Η AT&T ανακοίνωσε το Σάββατο ότι επεξεργάζεται μια συμφωνία για την εξαγορά της Time Warner. Η τιμή εξαγοράς της Time Warner αποτιμάται σε 85,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη συμφωνία θα επιτρέπει στην AT&T να προωθεί σε εκατομμύρια ασύρματα δίκτυα, U-verse και broadband cables, καθώς και στους συνδρομητές δορυφορικών υπηρεσιών της DirecTV.AT&T

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2017, καθώς οι εταιρείες περιμένουν την έγκριση από την κανονιστική επιτροπή.

Με λίγα λόγια, η συμφωνία θα δώσει στην ΑT&T τον έλεγχο εταιρειών περιεχομένου της Time Warner, όπως τις: CNN, HBO, DC Comics, Warner Bros, Cartoon Network, και πολλές άλλες.

Η AT&T από την μεριά της δήλωσε ότι η συνδυασμένη εταιρεία θα προσπαθήσει να γίνει ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας των που θα ανταγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο τις καλωδιακές εταιρείες με πακέτα κινητής ευρυζωνικότητας και βίντεο.

“Αυτή είναι μια τέλεια αντιστοιχία δύο εταιρειών με συμπληρωματικές δυνάμεις που μπορεί να φέρει μια νέα προσέγγιση στο πώς λειτουργεί η βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης και της επικοινωνίας για τους πελάτες, τους δημιουργούς περιεχομένου, τους διανομείς και τους διαφημιστές,” ανέφερε ο Randall Stephenson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AT&T.

“Το Premium κερδίζει πάντα. Το έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη, στην οθόνη της και τώρα θα το δούμε στην οθόνη του κινητού. Θα έχουμε το καλύτερο premium περιεχόμενο του και τα δίκτυα για να το παραδώσουμε σε κάθε οθόνη.”

Οι ζημιωμένοι μάλλον από αυτή την ιστορία θα είναι οι πειρατές, αν σκεφτείτε ότι η εταιρεία παροχής περιεχομένου, θα είναι και ο πάροχος συνδέσεων…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).