OpenVPN χρηματοδότηση για ελέγχους ασφαλείας από το JHU

Ο ακαδημαϊκός Dr Matthew Green του Johns Hopkins University θα είναι ο υπεύθυνος για τους ελέγχους ς του νέου OpenVPN 2.4.

Το VPN project ανοικτού κώδικα, που διανέμεται μέσω του GitHub, έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίζει όλες τις , από Solaris μέχρι Windows, πάρα πολλές διανομές Linux και BSD συμπεριλαμβανομένου και του , αλλά και jailbroken iOS.

Χρησιμοποιείται επίσης και από τον VPN provider (PIA), που είναι και η που αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την επανεξέταση της ασφάλειας του Open project. Η ανακοίνωση έγινε με μια δημοσίευση από την εταιρεία.

Σε αυτή τη δημοσίευση, ο Caleb Chen της PIA αναφέρει ότι ο Dr. Green χρηματοδοτήθηκε για να επανεξετάσει την έκδοση 2.4, η οποία είναι επί του παρόντος σε μορφή beta, και όταν η έκδοση κυκλοφορήσει στην τελική της μορφή, “θα συγκριθεί και να αξιολογηθεί για την ολοκλήρωση του ελέγχου της ασφάλειας”.

Ο Chen αναφέρει ότι η PIA αποφάσισε να χρηματοδοτήσει η ίδια το review “λόγω της αναπόσπαστης ς του OpenVPN και της κοινότητας προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο σύνολό της στην φιλοσοφία της εταιρείας μας.”

Η ανάρτηση αναφέρει η έκθεση θα διατεθεί πρώτα στην κοινότητα του OpenVPN, πριν από τη δημοσίευση της και ότι η PIA θα βοηθήσει στις τυχόν επιδιορθώσεις που χρειάζονται για να αυξηθεί η ασφάλεια.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).