Τίτλοι τέλους για την Cyanogen

Η Cyanogen φέρεται ότι θα σταματήσει σύντομα όλες τις εργασίες και τις της. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας τα πάντα σταματούν στις 31 Δεκεμβρίου του 2016.

Η εταιρία που μας έδωσε το CyanοgenMod ROM, μάλλον είναι απίθανο να συνεχίσει να λειτουργεί όπως την ξέραμε το 2017, αλλά δεν αποκλείει μια ονόματος και την υιοθέτηση ενός διαφορετικού επιχειρηματικού μοντέλου.

Η CyanοgenMod.org έχει ήδη ανασταλεί αν και η εταιρεία δήλωσε ρητά ότι όλοι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να κατεβάζουν τα nightly που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν.Cyanogen

«Ως μέρος της συνεχιζόμενης εξυγίανσης της Cyanogen, όλες τις υπηρεσίες και τα Cyanοgen nightly builds θα πρέπει να σταματήσουν το αργότερο έως τις 31/12/16. Το open source και το source θα παραμείνουν διαθέσιμα για όποιον θέλει αναπτύξει το CyanοgenMod μόνος του,” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Η Cyanοgen έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς οι δύο ιδρυτές της εταιρείας, Kirt McMaster και Steve Kondik συμφωνούν μόνο στο ότι διαφωνούν για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της εταιρείας.

Από τότε δε που ο Kirt McMaster απέκτησε τον ρόλο του νέου εκτελεστικού Προέδρου (Executive Chairman) τον Οκτώβριο, τα πράγματα χειροτέρεψαν και τελικά ήρθε η ανακοίνωση της διάλυσης της εταιρείας αυτό το μήνα.

Ας ελπίσουμε ότι η Cyanοgen θα επιβιώσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, καθώς οι φίλοι του Android εκτιμούν αφάνταστα τα custom ROMs του CyanοgenMod.

Cyanogen

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).