Razer Project Valerie το gaming Laptop με τις τρεις οθόνες!

Razer Project Valerie το μάλλον υπερβολικά φιλόδοξο σχέδιο της ς: Ο νεότερος φορητός υπολογιστής από την Razer είναι ένα πρωτότυπο που ονομάζεται Project Valerie, και πολύ διαφορετικό από το σημερινό lineup της Razer, που επιλέγει λεπτό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Για παράδειγμα, το Blade Pro που είναι και αυτό ένα gaming , και το Blade Stealth που μοιάζει πολύ στην εμφάνιση με το MacBook.

Το νέο Razer Project Valerie όμως είναι πολύ πιο τολμηρό.
Razer Project Valerie

Η του είναι 17-ιντσών και όταν ανοίξει μπορούν να ξεδιπλωθούν επιπλέον οθόνες των 17-ιντσών που υπάρχουν κρυμμένες στο εσωτερικό της.

Η Razer αναφέρει ότι αυτό είναι “το πρώτο του κόσμου με τρεις ενσωματωμένες οθόνες.” Οι δύο επιπλέον οθόνες ανοίγουν προς τα έξω από κάθε πλευρά της κύριας οθόνης, μέσω ενός μηχανισμού που η Razer αποκαλεί “αυτοματοποιημένο μηχανισμό ανάπτυξης” ή “automated deployment mechanism”, και ασφαλίζουν στη θέση τους χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση του χρήστη.

Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει μια κάρτα γραφικών μια Nvidia GTX 1080, η οποία αποτελεί αυτή τη στιγμή την κορυφαία πρόταση της τεχνολογίας για τους φορητούς υπολογιστές, και κάθε μία από τις τρεις οθόνες χρησιμοποιεί την τεχνολογία G-sync της Nvidia, η οποία ταιριάζει τον ρυθμό ανανέωσης της κάθε οθόνης με την έξοδο της κάρτας γραφικών.

Ο υπολογιστής ζυγίζει περίπου 12 κιλά (!), σύμφωνα με τη Razer. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακόμα για πιθανές τιμές και διαθεσιμότητα, καθώς το project είναι ακόμα σε φάση δοκιμών.
Φυσικά το Razer Project Valerie gaming laptop μπορεί και να μην φτάσει ποτέ στα ράφια των καταστημάτων, αν και σίγουρα υπάρχουν πολλοί που το βρίσκουν ενδιαφέρον.

Για να δούμε..

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).