Δείτε το επερχόμενο Samsung Galaxy C7 Pro

Η αναμενόταν να ανακοινώσει το νέο Galaxy C5 Pro και το Galaxy C7 Pro τέλη του περασμένου έτους, αλλά όπως φαίνεται άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να αποκαλύψει τις δύο συσκευές στις 21 Ιανουαρίου. Όμως μια του Galaxy C5 Pro που διέρρευσε χθες και μερικές άλλες του Galaxy C7 Pro που διέρρευσαν σήμερα μας δείχνουν τι να περιμένουμε επακριβώς.

Το Galaxy C7 Pro φαίνεται από όλες τις γωνίες του σε μια νέα παρτίδα εικόνων που διέρρευσαν από το SlashLeaks. Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα χρυσό Galaxy C7 Pro, αλλά αυτή δεν θα είναι η μόνη παραλλαγή τος για το νέο τηλέφωνο. Το high-end τηλέφωνο της σειράς Galaxy C θα μπορούσε επίσης να έρθει και σε αποχρώσεις του μπλε και ροζ, οι οποίες θα διατεθούν για το Galaxy C5 Pro.Samsung Galaxy C7 Pro

Οι νέες εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν το smartphone μέσα σε μια διαφανή . Η εικόνα του About στις Ρυθμίσεις αποδεικνύει ότι η είναι στην πραγματικότητα το Galaxy C7 Pro, καθώς αποκαλύπτει και το model number SM-C7010.

Οι εικόνες του Pro Galaxy C7 δείχνουν τη νέα κεραία που εμφανίζεται σαν τρεις λεπτές γραμμές στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, καθώς και το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο κάτω μέρος. Οι φήμες αναφέρουν ότι η συσκευή θα έρθει με μια οθόνη 5.7-ιντών 1080p και ένα Snapdragon 626 SoC της Qualcomm.

Το smartphone λέγεται ότι θα διαθέτει 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερική μνήμη, με ευχέρεια επέκτασης μέσω ς microSD. Επιπλέον, θα διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή 16MP στο πίσω μέρος και ένα παρόμοιο αισθητήρα 16MP στο μπροστινό μέρος για τη διεξαγωγή κλήσεων βίντεο και .

Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3,300mAh και θα τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow. Το Galaxy C7 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην στην τιμή των €383. Μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν:

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).