Το Nokia 6 είναι γεγονός: Δείτε το βίντεο παρουσίασης

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, η φινλανδική εταιρεία HMD Global αποκάλυψε το πρώτο Nokia-branded smartphone της. Το όνομα του τηλεφώνου μάλλον υστερεί φαντασίας, καθώς η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην αγορά, σαν Nokia 6.

Τα κακά νέα είναι το Nokia 6 θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για αγορά της Κίνας μέσω του JD.com για μόλις 245 δολάρια. nokia 6

Αν αναρωτιέστε γιατί HMD Global επέλεξε την Κίνα σαν την πρώτη αγορά διάθεσης του νέου Nokia-branded smartphone, παρακάτω είναι η εξήγηση της εταιρείας:

“Η απόφαση της HMD να λανσάρει το πρώτο Android smartphone της στην Κίνα είναι μια αντανάκλαση της επιθυμίας της να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών σε διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Με πάνω από 552 χρήστες smartphone στην Κίνα το 2016, ένα ποσοστό που προβλέπεται να αυξηθεί σε περισσότερους από 593 εκατομμύρια χρήστες από το 2017, είναι μια στρατηγικά σημαντική αγορά όπου ο σχεδιασμός και την άριστη ποιότητα εκτιμάται ιδιαίτερα από τους καταναλωτές.”

Το Nokia 6 είναι ένα mid-range smartphone που θα κυκλοφορήσει με Android 7.0 Nougat. Είναι πλήρως κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαθέτει λεπτό πλαίσιο στα δεξιά και τα αριστερά άκρα της ς.

Η συσκευή τρέχει με έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί με . Διαθέτει επίσης μια φωτογραφική μηχανή 16-megapixel στο πίσω μέρος, με PDAF (phase detection autofocus ή αυτόματη εστίαση ς φάσης) και φλας LED.

Το Nokia 6 διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και υποστηρίζει dual-SIM. Για τον ήχο χρησιμοποιεί Dolby Atmos με στερεοφωνικά ηχεία. Έρχεται με Bluetooth 4.1 και συνδεσιμότητα LTE.

Η οθόνη του είναι 5,5 ιντσών με ανάλυση (1080p) full HD, και τροφοδοτείται από μια αξιοπρεπή μπαταρία των 3.000 mAh.

Να αναφέρουμε ότι η HMD Global αναμένεται να παρουσιάσει δύο Nokia-branded smartphones τον επόμενο μήνα στο Mobile World Congress 2017.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).