Δεν αλλάζετε το iPhone; Μισό λεπτό έρχομαι

Πως μπορείτε να πάρετε μια αντικατάσταση του iPhone σας; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παραπονεθεί κάποιος σε μια εταιρεία. Άλλοι είναι αποδεκτοί και α και άλλοι όχι. Σίγουρα ο τρόπος που χρησιμοποίησε η 26χρονη Shinobia Montoria Wright κάτοικος του Palm Springs στη Florida δεν ήταν και τόσο διακριτικός.

Η Wright προσπάθησε να αντικαταστήσει μια ραγισμένη οθόνη στο iPhone της, από το πλησιέστερο κατάστημα της T-Mobile. Ήταν όπως ανέφερε τα γενέθλιά της και δεν θα έβγαινε έξω αν δεν έπαιρνε μια νέα συσκευή.iPhone

Δυστυχώς, το επιχείρημα της δεν είχε μεγάλη επιρροή στο υπεύθυνο του T-Mobile Store, ο οποίος αρνήθηκε το αίτημά της Wright (αντικατάσταση του παλιού της iPhone), και ο οποίος ανέφερε ότι η κοπέλα φαινόταν να ήταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας.

Μην αντέχοντας την απόρριψη, η κοπέλα πήρε το αυτοκίνητό της (ένα Armada SUV) και μπήκε στο κατάστημα, προκαλώντας ζημιές 30.000 δολαρίων. Στη συνέχεια βγήκε από το όχημα, και χρησιμοποιώντας ένα βαρύ αντικείμενο που πήρε από το αυτοκίνητό της, άρχισε να σπάει ότι έβρισκε γύρω της. Όταν ένας εργαζόμενος προσπάθησε να την σταματήσει του επιτέθηκε προκαλώντας “ορατή ζημιά” στο λαιμό του.

Οι Αστυνομικοί φυσικά που έφτασαν αργότερα συνέλαβαν τη , η οποία χρεώθηκε με διάρρηξη, και απερίσκεπτη οδήγηση.

Η αστυνομία αργότερα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν ήταν παράγοντας για την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Η Wright φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι “μια κακή μέρα”, και ότι αναστατώθηκε γιατί δεν ήταν σε θέση να πάρει μια νέα συσκευή, ενώ η παλιά της ήταν ασφαλισμένη.

Σημείωση: Φυσικά ο παραπάνω τρόπος δεν συνιστάται καθώς θα σας κατέβει φθηνότερα να αγοράσετε μια νέα συσκευή…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).