BlackBerry Mercury κυκλοφόρησε νέο teaser

Mercury: Το Mobile World Congress είναι το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς, και πολλοί κατασκευαστές smartphone επιλέγουν να πραγματοποιούν συνεντεύξεις τύπου λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη του. Έτσι και η BlackBerry, θεώρησε καλό να παρουσιάσει ένα νέο teaser για το επερχόμενο της smartphone Mercury.

Η επίσημη θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με το teaser θα γίνει στις 19:00 CET στη Βαρκελώνη στο περίπτερο της εταιρείας. Το teaser αποκαλύπτει την μπροστινή αλλά και την πίσω πλευρά του smartphone, όπου φαίνεται ευκρινώς το QWERTY πληκτρολόγιο.BlackBerry Mercury

Το BlackBerry Mercury είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show στο Las Vegas τον περασμένο μήνα, όταν η εταιρεία έδειξε μια συσκευή προ-παραγωγής που χρειαζόταν ακόμα κάποια δουλειά στο της.

Το επερχόμενο BlackBerry εκτός από το πληκτρολόγιο QWERTY θα διαθέτει μια οθόνη 4,5 ιντσών σε αναλογία 4:3.

Το πληκτρολόγιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν trackpad και διαθέτει ένα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το τηλέφωνο θα διαθέτει βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και θύρα USB Type-C, ενώ η χωρητικότητα της μπορεί να φτάσει τα 3.400mAh.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το BlackBerry Mercury λέγεται θα “φοράει” ένα Snapdragon 625 και 3GB RAM. Θα μπορούσε επίσης να έχει μια πίσω κάμερα στα 18MP.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).