Rumuki ασφαλίστε τα sex tapes σας

Rumuki: Μήπως συνηθίζετε να αποθηκεύετε sex tapes στο smartphone σας; Αν το κάνετε μετά από όλα αυτά που έχουμε διαβάσει από τότε που η κάμερα άρχισε να έρχεται με κάθε smartphone τότε μάλλον έχουμε μια λύση για σας. Υπάρχει μια εφαρμογή που θα κρατήσει τα σπιτικά (ή και μη) βίντεο κλιπ σεξουαλικού περιεχομένου που αποθηκεύετε στη συσκευή σας ασφαλή.

Προς το παρόν η εφαρμογή Rumuki είναι διαθέσιμη μόνο για iOS. Διατίθεται και είναι ένα λογισμικό βίντεο-κρυπτογράφησης που υπόσχεται να προστατεύσει τα μυστικά σας βίντεο.Η εφαρμογή επιτρέπει ουσιαστικά σε εσάς και τη σύντροφό σας να χρησιμοποιήσετε δύο συσκευές για να καταγράψετε ένα βίντεο που αργότερα μπορεί να παίξει μόνο όταν συμφωνήσουν και οι δύο “πρωταγωνιστές.” Rumuki

Μόλις καταγραφεί το βίντεο κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας δύο κλειδιά κρυπτογράφησης που αποθηκεύονται σε ξεχωριστά . Το ένα κλειδί είναι για εσάς και το άλλο για τη σύντροφό σας στο έγκλημα. Κάθε φορά που κάποιος θέλει να παίξει το βίντεο, η εφαρμογή Rumuki ζητά από το άλλο μέρος να “χορηγήσει την άδεια ανα”, δηλαδή το κλειδί αποκρυπτογράφησης. Κάθε άδεια ισχύει μόνο για μια αναπαραγωγή.

Η εφαρμογή διαθέτει και άλλες λειτουργίες ασφαλείας, όπως της διαγραφής του βίντεο. Αν δεν εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας ή αν κάτι πάει στραβά στη σχέση σας, το app σας προσφέρει τη δυνατότητα της άμεσης διαγραφής του βίντεο.

Για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ασφαλή, όλο το περιεχόμενο κλειδιά και κρυπτογραφημένο βίντεο αποθηκεύονται αποκλειστικά στις συσκευές σας. Έτσι τα βίντεο και τα κλειδιά δεν θα βρεθούν ποτέ σε διακομιστές τρίτων ενώ η εφαρμογή δεν κρατάει αντίγραφα.

Σε μια προσπάθεια να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των χρηστών της εφαρμογής, οι προγραμματιστές της, προσφέρουν το source code του app για κάθε έλεγχο, μέσω της επίσης ιστοσελίδας.

Κατεβάστε την εφαρμογή

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).