Βρετανικά Μουσικά Βραβεία BRIT ζωντανά στο YouTube

BRIT Awards: Φέτος, το YouTube προσφέρει την δυνατότητα στους θαυμαστές της καλής ς και των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων BRIT 2017, να παρακολουθήσουν σε απευθείας ζωντανή μετάδοση την εκδήλωση καθώς και τα παραλειπόμενά της.

Στις 22 Φεβρουαρίου, στις 21:30 θα είναι διαθέσιμη η ζωντανή μετάδοση στο επίσημο κανάλι των ΒRIT στο YouTube.BRIT

Συντονιστείτε στο YouTube και δυναμώστε την ένταση. Παρακολουθήστε τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία, ΒRIT Awards, με τη συμμετοχή των Katy Perry, Ed Sheeran, Skepta και Little Mix ζωντανά στο YouTube

https://youtube.com/watch?v=SSN5nx1fK8I

Τι κοινό έχουν η Madonna, ο Liam Gallagher και ο Robbie Williams? Έχουν όλοι γράψει μουσική ιστορία – και έγιναν εξώφυλλα – πάνω στη σκηνή των Βρετανικών Μουσικών βραβείων, BRIT Awards. Τα Brit Awards και η MasterCard έχουν προσφέρει κάποιες από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην ιστορία της μουσικής ή , στην ιστορία της ποπ κουλτούρας. Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα μπορείτε, για τέταρτη χρονιά, να παρακολουθήσετε τη φετινή εκδήλωση ΖΩΝΤΑΝΑ στο YouTube. Ολόκληρη η υπέροχη και γεμάτη από το μεγαλείο των σταρ εκδήλωση ζωντανά, στην πιο κοντινή σας ή τηλεόραση. Αν ζείτε έξω από το (και ακόμη κι αν είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, δείτε στιγμιότυπα μετά την εκδήλωση), απλά συντονιστείτε στο youtube.com/Brits .

Ο σύνδεσμος που θα μεταδίδει τη ζωντανή ροή της εκδήλωσης είναι ο https://youtu.be/SSN5nx1fK8I

Ο γνωστός κωμικός του YouTube Caspar Lee θα σας προσφέρει κορυφαίες συνεντεύξεις και τα παραλειπόμενα από το επίσημο κανάλι των ΒRIT Awards. Και με ποιους θα συναναστραφεί ο Caspar; Την αριστοκρατία της ποπ! Ο φετινός κατάλογος των συμμετεχόντων αποτελείται από θρύλους της Μ. Βρετανίας και παγκόσμιους σταρ. Περιλαμβάνει ερμηνείες από  τους Ed Sheeran, Katy Perry, Bruno Mars, Robbie Williams, Emeli Sandé, Little Mix, The 1975 και τον γνωστό καλλιτέχνη της Βρετανικής «grime» σκηνής, Skepta. Και δεδομένου ότι είναι τα βραβεία ΒRIT, γνωρίζετε ήδη ότι θα υπάρχει πολύ περισσότερη μαγεία πέρα από τα βραβεία και τις ίδιες τις ερμηνείες.

Όπως δηλώνει και ο Geoff Taylor, Γενικός Διευθυντής του BPI (British Phonographic Industry)  και των Βραβείων ΒRIT:

«Είναι πραγματικά συναρπαστικό για εμάς που τόσοι άνθρωποι ανά τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη Βρετανική βραδιά μουσικής ζωντανά την ώρα που συμβαίνει».

Ακριβώς αυτό είναι και το πνεύμα της ζωντανής μετάδοσης από το Youtube.

Μετά τη μετάδοση του show ζωντανά, οι ερμηνείες από τον κάθε καλλιτέχνη θα είναι διαθέσιμες στο προσωπικό τους κανάλι στο YouTube, ώστε να μπορείτε να ξαναζήσετε τις συναρπαστικές στιγμές όσες φορές θέλετε. Επίσης, θα υπάρχει επιπλέον στο επίσημο κανάλι των ΒRIT Awards. Οπότε, συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι των ΒRIT Awards στις 22 Φεβρουαρίου στις 21:30 (14.30 ΕΤ) και απολαύστε ένα ξεχωριστό και ανατρεπτικό show!!!

Καλή διασκέδαση!!!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).