Στείλτε χρήματα από το Facebook Messenger με το TransferWise

Ξεκίνησε αυτή τη εβδομάδα μία νέα μέθοδος για να μεταφέρετε χρήματα σε απευθείας σύνδεση, μέσω του και της εφαρμογής , η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS.

Η TransferWise ανακοίνωσε ότι έχει ενσωματώσει ένα bot στο Facebook Messenger που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν χρημάτων από τις , το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την και την Ευρώπη.TransferWise

Το νέο bot μπορεί να σας καθοδηγήσει να προχωρήσετε όλη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων και αν κολλήσετε μπορεί να σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές. Οι χρήστες μπορούν επίσης να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με την ημερήσια συναλλαγματική ισοτιμία.

Το bot της ΤransferWise αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το API ΤransferWise, το οποίο επιτρέπει πληρωμές σε περισσότερες από 600 νομισματικές διαδρομές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η παροχή φυσικά δεν είναι δωρεάν, αφού υπάρχει η προμήθεια της εταιρείας. Η εγγραφή σαν πελάτης στην ΤransferWise είναι χωρίς χρέωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook Messenger γίνεται μια γέφυρα επικοινωνίας για νομισματικές συναλλαγές. Πέρυσι είχαμε δει και την Paypal να μπαίνει στο παιχνίδι με σχετικές ανακοινώσεις από το Secnews.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).