Nokia 3310 Πόσο θα κοστίζει;

Είναι πια γνωστό ότι η HMD Global αναμένεται να ξανά-κυκλοφορήσει το Nokia 3310 αργότερα αυτή την εβδομάδα, στο Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Η επερχόμενη συσκευή θα είναι διαθέσιμη για αγορά αποκλειστικά στο Carphone Warehouse του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το νέο Nokia 3310 όπως προαναφέραμε θα παρουσιαστεί αύριο στο Mobile World Congress με δύο διαφορετικές συσκευές: το Nokia 3 και το Nokia 5.Nokia 3310

Η HMD Global δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ακόμα αν το νέο Nokia 3310 θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο ή αν θα διατεθεί μόνο σε ορισμένες χώρες επιλογής της εταιρείας. Όμως αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι είχαν διατεθεί 126 εκατομμύρια συσκευές του αρχικού Nokia 3310 σε παγκόσμιο επίπεδο πριν από 17 χρόνια, μάλλον είναι ασφαλές να πούμε ότι η νέα θα κυκλοφορήσει σε πάρα πολλές χώρες.

Μια δημοσίευση του Mobile Today αποκαλύπτει ότι η Carphone Warehouse θα είναι η εταιρεία διάθεσης που επέλεξε να συνεργαστεί (αρχικά;) η HMD Global στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία πώλησης θα μπορεί να διαθέτει τη συσκευή αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την επανέναρξη διάθεσης του μοντέλου 3310, η HMD Global φέρεται να θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού που εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για ανθεκτικές συσκευές αλλά και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της .

Οι φήμες λένε ότι το νέο Nοkia 3310 θα έχουν περίπου το ίδιο σχέδιο με τον προκάτοχό του, αλλά θα είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο. Επιπλέον, το τηλέφωνο θα μπορούσε να έρθει με μια μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη που χρησιμοποιεί Series 30+ UI (user interface), και η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περισσότερο . Το νέο Nοkia 3310 θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μαύρο, γκρι και μπλε χρώμα.

Η έκδοση 2017 έκδοση της συσκευής αναμένεται να κοστίζει €59 ή £50.

Σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα Vtech, το νέο Nοkia 3310 θα διαθέτει έγχρωμη οθόνη 84×84.

Σύμφωνα δε με τον γνωστό leaker Evan Blass, μπορείτε να φανταστείτε την συσκευή αν σκεφτείτε ένα παλιό Nokia 3310 σε συνδυασμό με ένα νέο Nokia 150.

Όποιοι από εσάς θυμούνται το φιδάκι, ένα από τα παιχνίδια που διέθετε το παλιό Nοkia 3310, μάλλον θα αναρωτιούνται αν η νέα συσκευή εμπεριέχεται στη σύγχρονη εκδοχή. Προς το παρόν δεν υπάρχουν φήμες που το επιβεβαιώνουν ή το αποκλείουν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).