LG G6 5.7 ιντσών με Android 7.1 Nougat

Η LG αποκάλυψε το νέο smartphone ναυαρχίδα της, το LG G6. Η συσκευή φαίνεται να διαθέτει πολύ καλύτερη εμφάνιση από τον προκάτοχό της. Έρχεται με ελάχιστα μια μεγαλύτερη οθόνη, αλλά η σημαντική βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι ότι η Full Vision οθόνη των 5.7 ιντσών, υποτίθεται ότι υποστηρίζει δύο πρότυπα χρώματα: Dolby Vision και HDR 10. Η οθόνη προστατεύεται με επίστρωση Corning Gorilla Glass 5.

Το LG G6 τρέχει με λειτουργικό σύστημα 7.1 Nougat, που διαθέτει το . Τρέχει επίσης το νεότερο LG UI (user interface), που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ανάλυση 18:9.LG G6

Η οθόνη των 5.7-ιντσών υποστηρίζει Quad HD+ με ανάλυση 2880×1440 pixels. Η LG επιβεβαίωσε ότι το smartphone είναι θα είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη αφού διαθέτει πιστοποιητικό IP68. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί στην πίσω πλευρά, αλλά σε μια βολική τοποθεσία.

Το LG G6 θα είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821, διαθέτει 4GB RAM και 32 ή 64GB αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμος έως και στα 256GB μέσω κάρτας microSD).

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η ναυαρχίδα της έρχεται με μια εγκατάσταση διπλής ς, που αποτελείται από δύο κάμερες των 13-megapixel.

Η πρώτη διαθέτει f/1.8, οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και 3-axis, ενώ η δεύτερη κάμερα διαθέτει διάφραγμα f.2/4. Οι κάμερες διαθέτουν laser αυτόματη εστίαση, ανίχνευση προσώπου, HDR, και είναι ικανές για εγγραφή 4K. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια δευτερεύουσα κάμερα των 5 megapixel με διάφραγμα f.2/2 και full HD (1080p) εγγραφή βίντεο.

Το LG G6 τροφοδοτείται από μια στα 3.300 mAh (μη αποσπώμενη) και διαθέτει Quick Charge 3,0 την τεχνολογία της Qualcomm. Η ασύρματη φόρτιση διατίθεται επίσης, αλλά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με την LG, η το LG G6 θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από τις 2 Μαρτίου και οι πρώτες συσκευές θα κυκλοφορήσουν από τις 10 Μαρτίου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).