YouTube TV: το YouTube ανακοινώνει υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης

To YouTube φέρεται να θέλει να αντικαταστήσει τις υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης, με τη νέα YouTube TV.
Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην California σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια εικονική καλωδιακή τηλεόραση. Η νέα υπηρεσία θα κοστίζει 35 δολάρια το μήνα και θα δίνει πρόσβαση σε ζωντανές μεταδόσεις και καλωδιακά κανάλια.

Το YouTube λέει ότι οι νεότεροι χρήστες (“millenials”) θέλουν να παρακολούν τηλεόραση στο ίδιο μέρος που παρακολουθούν όλο το άλλο περιεχόμενό τους, κάτι το οποία φαίνεται να έχει νόημα.YouTube TV

Έτσι δημιουργεί την υπηρεσία YouTube TV που “λειτουργεί στο τηλέφωνό σας, στην σας,” καθώς και σε όλες τις άλλες σας.

H νέα υπηρεσία θα προσφέρει αρχικά τα παρακάτω κανάλια:

Η υπηρεσία YouTube TV περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Cloud DVR, το οποίο θα σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έναν απεριόριστο αριθμό εκπομπών χωρίς να ανησυχείτε για τα όρια αποθήκευσης ενός παραδοσιακού DVR. Φυσικά θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποθηκευμένες εκπομπές σας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια νέα εφαρμογή, που θα είναι χωρισμένη σε τρία τμήματα: Library, Home, και Live. Το Live τμήμα θα σας επιτρέπει να κάνετε surf, επιτρέποντάς σας να σύρετε προς τα επάνω και προς τα κάτω για να αλλάζετε άμεσα κανάλια. Για την κάποιου show, απλά θα πρέπει να πατήστε το εικονίδιο «+».

Η καρτέλα Βιβλιοθήκη ή Library έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να βρίσκετε εύκολα τις αγαπημένες σας εκπομπές, αλλά και τις εγγραφές σας.

Τέλος, το Home θα είναι κεντρική καρτέλα σας, που θα εμφανίζει προτάσεις που θα βασίζονται σε δύο πράγματα Το YouTube θα μαντεύει τι θα θελήσετε να παρακολουθήσετε, καθώς και νέες εκπομπές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Η Google αναφέρει ότι λειτουργεί με τη χρήση μηχανικής μάθησης και όσο περνάει ο καιρός θα κάνει καλύτερες προβλέψεις.

Δυστυχώς, δεν θα υπάρχει άμεση ενσωμάτωση με το YouTube Red. Αν έχετε πρόσβαση στο YouTube Red, αρχικά δεν θα συμπεριλαμβάνονται όπως την αναπαραγωγή στο κινητό ή τη συνδρομή στο Google Play Music. Όσο για τις διαφημίσεις δεν θα υπάρχουν για τους συνδρομητές του YouTube Red, αλλά το περιεχόμενο από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, θα εξακολουθεί να έρχεται με διαφημίσεις.

Μια ενιαία συνδρομή στο YouTube TV θα συμπεριλαμβάνει έξι λογαριασμούς, που θα καλύπτουν ολόκληρη την οικογένειά σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να έχετε άμεσες για την επερχόμενη υπηρεσία στο tv.youtube.com.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).