Ashampoo Snap 10 Κερδίστε 10 άδειες χρήσης

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε εικόνες και βίντεο από το Ashampoo Snap 10. Καταγράψτε και επεξεργαστείτε οτιδήποτε βλέπετε στην οθόνη σας. Χρησιμοποιήστε ακρίβεια pixel με τις καταγραφές σας. Ολόκληρη την οθόνη, μονές ιστοσελίδες ή ξεχωριστά κομμάτια – μετατρέψτε τις σε εικόνες ή βίντεο με το Snap.

Πειραματιστείτε με χρονόμετρα ή χρησιμοποιήστε την αυτόματη αναγνώριση κειμένου, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Ένα μόνο κλικ ή ένα πλήκτρο είναι αυτό που χρειάζεται ώστε να καταφέρετε ό,τι θέλετε με το Snap 10!Ashampoo Snap 10

Το Ashampoo Snap 10 κάνει εύκολη τη κοινοποίηση πληροφοριών με άλλους γρήγορα. Χρησιμοποιήστε βέλη, γραφικά, αυτόματες αριθμήσεις και πολλές περισσότερες επιλογές να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε αυτονόητα αριστουργήματα. Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια και σταματήστε πια τις πολύπλοκες περιγραφές! Δείξτε, μη πείτε – γρήγορα και εύκολα.

Επεξεργαστείτε τα βίντεό σας ζωντανά και προσθέστε κείμενα, ζωγραφιές και αφηγήσεις. Η μετεπεξεργασία είναι πλέον προαιρετική! Απεικονίστε κλικ του ποντικιού και ό,τι πατάτε στο πληκτρολόγιο ζωντανά στα βίντεό σας- τέλειο για βοηθητικά βίντεο. Μη ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το υδατογράφημά σας στα βίντεό σας για να μη πέσετε θύμα κλοπής.

Όταν εργάζεστε σε περιβάλλοντα πολλαπλών οθονών, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις διαφορετικές αναλύσεις μεταξύ των οθονών που τε και με τις ρυθμίσεις DPI. Το Snap αυτόματα προσαρμόζεται στις ρυθμίσεις της οθόνης σας για τέλεια σε οποιαδήποτε οθόνη!

Όχι μόνο το Snap 10 μπορεί να καταγράψει εικόνες από το διαδίκτυο αλλά επίσης μπορεί να συμπεριλάβει πληροφορίες σχετικά με τη πηγιαία σελίδα είτε γραφικά ως κομμάτι της εικονας είτε μέσω μετα. Το Snap κρατάει τα πράγματα οργανωμένα. Και αν χρειάζεστε να κοινοποιήσετε μια εικόνα, το Snap μπορεί να προσθέσει το αντίστοιχο σύνδεσμο αυτόματα, αν χρειάζεται. Θέλετε να καταγράψετε ολόκληρες ιστοσελίδες, κειμένου μόνο ή να καταγράψετε πολλαπλά παράθυρα με τη μία; Το Ashampoo Snap 10 το καθιστά δυνατό!

Ακόμα και τα καλά βίντεο μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα: αποκόψτε σκηνές που δε θέλετε, αφαιρέστε διαφημίσεις ή διαχωρίστε τα βίντεό σας σε ξεχωριστά επεισόδια. Με το Ashampoo Snap 10, δε χρειάζεστε κάποιο επιπλέον λογισμικό! Ο εύκολος στη χρήση επεξεργαστής θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μόνο τα σημαντικά μέρη από τα βίντεό σας. Μπορείτε τέλος, να εξάγετε κομμάτια από τα βίντεό σας ως κινούμενα GIFs!

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στις εικόνες σας από παντού; Το Ashampoo Snap 10 σας έχει καλυμμένους: στείλτε εικόνες μέσω email, αποθηκεύστε τις στο Ιστόχωρο της Ashampoo ή ανεβάστε τις σε υπηρεσίες cloud (DropBox, Microsoft OneDrive, Google Drive). Αν χρειαστεί, οι εικόνες σας μπορούν να βελτιστοποιηθούν σε μέγεθος πριν τα στείλετε σε email ή τα ανεβάσετε.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2017/03/27

Ενημέρωση ημερομηνίας κυκλοφορίας: 2017/03/27

Τιμή: EUR 39.99, USD 49.99,

Δοκιμαστική Περίοδος: 30 μέρες (10 μέρες + 20 μέρες μετά την εγγραφή με e-mail)

Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Δανικά, Εβραϊκά, Ισπανικά, Ισπανικά (Αργεντινή), Ιταλικά, Κινέζικα (απλοποϊημένα), Κινέζικα (παραδοσιακά), Νορβηγέζικα Nynorsk, Ουγγαρέζικα, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Πορτογαλικά (Βραζιλιάνικα), Ρουμάνικα, Ρώσικα, Σέρβικα, Σέρβικα, Σλοβάκικα, Σλοβένικα, Σουηδικά, Τούρκικα, Τσέχικα, Φιλλανδικά

Μέγεθος: 53,35 MB, 54.630 kB, 55.941.530 B

Download Link: http://www.ashampoo.com/ashampoo_snap_10_sm.exe

GiveAway
To SecNews.gr διαθέτει για σας 10 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Snap 10.

Οι 10 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]iguru.gr θα παραλάβουν από μία χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 31ης Μαρτίου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).