Oath: Η Verizon μετονομάζει Yahoo και AOL

Το Διαδίκτυο ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια νέα το καλοκαίρι. Oath: Αυτό είναι το όνομα που επέλεξε η Verizon για την συγχώνευση των εταιρειών Yahoo και AOL.

Η νέα ονομασία δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα, γιατί τα ονόματα AOL και Yahoo, μπορεί να έχουν ιστορία, αλλά με τις παραβιάσεις και τις της Yahoo και τα λάθη της AOL την τελευταία δεκαετία, το νέο brand name μάλλον ήταν απαραίτητο.Oath

Η ανακοίνωση για την του ονόματος έγινε από τον Tim Armstrong, επικεφαλής της Verizon στο τμήμα της AOL, με το παρακάτω tweet:

Το νέο όνομα Oath θα ισχύει για το τμήμα ψηφιακών μέσων της Verizon μόλις κλείσει η εξαγορά της Yahoo κατά τους προσεχείς μήνες.
Η συμφωνία των 4.480.000.000 δολαρίων αναμένεται να φτάσει τελικά στο τέλος της μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2017, αν και θα μπορούσε να κλείσει πολύ νωρίτερα.

Η Post αναφέρει, ωστόσο, ότι η νέα εταιρεία Oath θα είναι ένα όνομα ομπρέλα, σαν την Alphabet της . Η Yahoo και η AOL θα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε κάποιο βαθμό.

Η Verizon έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι ένα μεγάλο μέρος της αξίας της Yahoo έγκειται στη σχέση που έχει με τους πελάτες της, ειδικά στις της Yahoo Finance και Yahoo Sports, οι οποίες είναι ακόμα αρκετά δημοφιλείς. Τα τμήματα AOL Mail και AOL.com είναι επίσης ακόμα δημοφιλή μεταξύ ορισμένων χρηστών.

Για να δούμε, θα ξαναγίνει η Yahoo, η εταιρεία που ήταν κάποτε; Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι δεν φτάνει μόνο ένα νέο brand name.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).