Samsung πρωτότυπη αναδιπλούμενη συσκευή

Η Samsung θα μπορούσε μετά την κυκλοφορία του Galaxy S8 να διαθέσει μια πολύ πιο εντυπωσιακή συσκευή με φουτουριστικό σχεδιασμό μιας αναδιπλούμενης οθόνης.

Η εταιρεία φέρεται να αναπτύσσει ένα πρωτότυπο για ένα smartphone με δύο οθόνες που συνδέονται μεταξύ τους με μια άρθρωση στη μέση. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης της διπλής οθόνης θα επιτρέπει ουσιαστικά στη συσκευή να να ανοίξει μέχρι και 180 μοίρες, σύμφωνα με μια δημοσίευση της Κορεάτικης σελίδας The Investor.Samsung

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία έχει παραγγείλει ήδη τα εξαρτήματα και σχεδιάζει να παράγει από 2.000 έως και 3.000 πρωτότυπα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Μια πηγή από την εταιρεία που δεν κατονομάζεται δήλωσε στο ότι “η Samsung φαίνεται να δοκιμάζει τη συσκευή διπλής οθόνης για να συγκεντρώσει ιδέες για το επερχόμενο αναδιπλούμενο κινητό της.

Σύμφωνα με την δημοσίευση η Κορεάτικη εταιρεία φέρεται να επενδύει πάρα πολύ στις ερευνητικές προσπάθειες στην τεχνολογία οθόνης, με σχέδια να αναπτύξει μια περιορισμένη παρτίδα από αναδιπλούμενες κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Εξάλλου έχουμε ακούσει πάρα πολλές φήμες στο παρελθόν που θέλουν την εταιρεία να εργάζεται σε ένα εύκαμπτο πάνελ για αναδιπλούμενα κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη συσκευή έχει σαν κωδική ονομασία το Galaxy Χ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάποιο λειτουργικό πρωτότυπο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).