Samsung: ενημέρωση ή και αντικατάσταση του Galaxy S8

Μετά από τα πρώτα παράπονα από πελάτες που παρατήρησαν ότι τα νέα τους τηλέφωνα Galaxy S8 εμφάνιζαν μια ασυνήθιστη κόκκινη απόχρωση στην οθόνη, η Samsung δεσμεύτηκε να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση που θα επιλύσει το πρόβλημα.

Μιλώντας στην Νότιο-Κορεάτικη The Investor, αξιωματούχος της ς, δήλωσε ότι δεν θα αποκαλύψει μια “συγκεκριμένη ακόμα, αλλά ότι η θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα το αργότερο”.Samsung Galaxy S8 red screen

“Η εταιρεία έχει ήδη ειδοποιήσει τα τοπικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών ότι θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για την τελειοποίηση της ισορροπίας χρωμάτων.”

Σε περίπτωση που η ενημέρωση λογισμικού αποτύχει να την κόκκινη απόχρωση, η Samsung θα προχωρήσει στην αντικατάσταση των συσκευών που έχουν επηρεαστεί με νέα τηλέφωνα, σύμφωνα με τη ίδια δημοσίευση.

Η ιστο από τη Νότια Κορέα μίλησε με διάφορους ειδικούς για το τι μπορεί να προκαλεί την κόκκινη απόχρωση στις των νέων smartphones.

Ορισμένοι ανέφεραν ότι μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού θα μπορούσε να διορθώσει την ανισορροπία χρώματος, αλλά οι περισσότεροι ήταν σκεπτικοί και αμφισβητούσαν ότι μια ενημέρωση λογισμικού θα ήταν βιώσιμη λύση, υπονοώντας ότι η αιτία μπορεί να σχετίζεται άμεσα με το hardware.

Εν τω μεταξύ, η Samsung άρχισε να διαθέτει το νέο Galaxy S8 στις παγκόσμιες , πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγο θα γνωρίζουμε με ακρίβεια το πόσο διαδεδομένη είναι η κόκκινη απόχρωση και αν θα μπορούσε να καθοριστεί με ένα απλό tweak στο λογισμικό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).