Kitty Hawk το ιπτάμενο αυτοκίνητο του Larry Page

Kitty Hawk: Είναι γνωστό ότι ο Larry Page, διευθύνων σύμβουλος της Alphabet Inc, της μητρικής εταιρείας της Google, επενδύει σε κάθε τρελή ιδέα. Το τελευταίο του “hobby” είναι το ιπτάμενο αυτοκίνητο.

Πλάνα αυτού του μυστηριώδους νέου οχήματος που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, παρουσιάζουν ένα μάλλον περίεργο όχημα που ονομάζεται Kitty Hawk.Kitty Hawk

Δημιουργήθηκε από τον Sebastian Thrun, που βοήθησε στη του project self driving car της Google.
Tο πρωτότυπο του Kitty Hawk Flyer μοιάζει με ένα πολύ μικρό ελικόπτερο χωρίς όλα τα “περιττά” που αποσκοπούν στην προστασία του οδηγού. Τη Δευτέρα που μας πέρασε, ο Thrun έδωσε ένα link μέσω του Twitter που οδηγεί στην ιστο του Kitty Hawk.

Το ηλεκτρικό αεροσκάφος μοιάζει πολύ με Jet Sky. Η τελική έκδοση θα φαίνεται προφανώς πολύ διαφορετική, δεδομένου ότι αυτό το πρωτότυπο δεν μοιάζει με κάτι που μπορεί να σας παρέχει και τόσο πολύ ασφάλεια.

Το ιπτάμενο όχημα ζυγίζει περίπου 100 κιλά και μπορεί να πετάξει μέχρι και 25 μίλια την ώρα. Το Kitty Hawk μπορεί να απογειώνεται και προσγειώνεται κάθετα, ακριβώς όπως ένα ελικόπτερο. Απλά κάθεστε σε αυτό όπως θα κάνατε και με ένα Jet Sky και μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του, με κουμπιά και ένα joystick, και πάλι σαν ένα ελικόπτερο.

Το μηχάνημα είναι προφανώς , δοκιμασμένο και νόμιμο για λειτουργεί εντός των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών, αρκεί να πετάει σε περιοχές που δεν παρουσιάζει προβλήματα. Δεν χρειάζεται να έχετε άδεια πιλότου για να το πετάξετε, αφού μπορείτε να μάθετε πώς να το χειρίζεστε με λίγες ώρες εκπαίδευση.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίσει, αλλά οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν μια έκπτωση 2.000 δολάρια αν πληρώσουν μέχρι και 100 δολάρια από σήμερα.

Δείτε την ιστοσελίδα του project και το που ακολουθεί:

Kittyhawk.aero

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).