Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ επανεκκινούν μόνα τους

Όπως φαίνεται η μυστηριώδης κοκκινωπή απόχρωση δεν είναι το μοναδικό θέμα που αντιμετωπίζει το S8. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι τα ολοκαίνουργια τους κινητά τηλέφωνα επανεκκινούν χωρίς λόγο μόνα τους.

Ενώ παραμένει ασαφές το τι θα μπορούσε να προκαλεί το glitch, φαίνεται ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται στο Galaxy S8 αλλά και στο ελαφρώς μεγαλύτερο Galaxy S8+.

Οι ιδιοκτήτες που έχουν εντοπίσει το πρόβλημα γράφουν για αυτό στο Reddit, τα forums του XDA Developers καθώς και τη σελίδα της αμερικανικής κοινότητας της Samsung για να διαμαρτυρηθούν για το θέμα.Samsung Galaxy S8

Σύμφωνα με τα παράπονα των χρηστών, ορισμένες Samsung Galaxy S8 και S8+ έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον πέντε επανεκκινήσεις μέσα στις πρώτες 10 ώρες λειτουργίας της συσκευής.

Μερικοί χρήστες θεωρούν ότι το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε δυσλειτουργία της κάρτας microSD, και άλλοι αναφέρουν ότι το εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη και μετά την αφαίρεση της κάρτας SD.

Ένας χρήστης ισχυρίζεται ότι η εξυπηρέτησης πελατών της Samsung συνέστησε την εκκίνηση του S8 σε λειτουργία, υποδεικνύοντας ότι οι απότομες επανεκκινήσεις μπορεί να είναι αποτέλεσμα ζητημάτων που σχετίζονται με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Η σελίδα Android Authority αναφέρει ότι, “δεν είναι ασυνήθιστο να απαιτούν μια και δυο επανεκκινήσεις τα smartphones με το που βγαίνουν από το κουτί”, όμως δεν είναι αυτό που συμβαίνει στις περιπτώσεις που αναγράφονται στο Reddit, Developers και τη σελίδα της Samsung.

Εν τω μεταξύ, η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την κυκλοφορία λογισμικού που υποτίθεται ότι θα επιδιορθώσει την κόκκινη απόχρωση στην οθόνη της συσκευής. Έτσι η εταιρεία από τη Νότιο Κορέα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αργότερα μια παρόμοια λύση για το ζήτημα της επανεκκίνησης των Samsung Galaxy S8, αν αποδειχθεί ότι είναι θέμα λογισμικού και όχι από το .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).