Debian GNU/Linux 9 Stretch: Κυκλοφορία στις 17 Ιουνίου 2017

Το πολυαναμενόμενο λειτουργικό Debian GNU/Linux 9 Stretch έχει από σήμερα ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς ένα από τα μέλη της ομάδας ανακοίνωσε ότι η σταθερή διανομή θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου 2017.

Εξαιρετικά νέα λοιπόν για τους φίλους του λειτουργικού συστήματος Debian GNU/Linux, καθώς θα μπορούν να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις του Debian GNU/Linux 8 Jessie στην επόμενη μεγάλη Stretch, η οποία θα προωθηθεί στο σταθερό κανάλι το Σάββατο 17 Ιουνίου του 2017, δηλαδή σε τρεις βδομάδες από σήμερα.Debian GNU/Linux 9

Μέχρι τότε, η ομάδα έκδοσης πρέπει να επισκευάσει τα, διάφορα crashes και διαρροές μνήμης, να ενσωματώσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα αναβάθμισης από τη σειρά Debian GNU/Linux 8 Jessie, για μια πιο ομαλή μετάβαση στην επερχόμενη νέα σταθερή διανομή.

“Σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε τη διανομή 2017-06-17.Αν θέλετε να το γιορτάσετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πάρτυ κυκλοφορίας του Debian ή να φιλοξενήσετε το δικό σας! Δείτε στο https://wiki.debian.org/ReleasePartyStretch για περισσότερες “, δήλωσε ο Niels Thykier στην ανακοίνωση αλληλογραφίας, την οποία μπορείτε να λάβετε αν συμμετέχετε στη διαδικασία ανάπτυξης.

Το Debian GNU/Linux 9 Stretch θα περιλαμβάνει μερικές από τις τελευταίες τεχνολογίες GNU/Linux και εφαρμογές ανοιχτού . Το distro τροφοδοτείται από τη μακροχρόνια υποστηριζόμενη σειρά πυρήνα του Linux 4.9 και θα προσφέρει στους χρήστες ενημερωμένα όπως τα GCC 6.3.0, X.Org Server 1.19.2, Mesa 13.0.6 και systemd 232.

Φαίνεται επίσης ότι θα περιλαμβάνει μερικά νέα εργαλεία που απευθύνονται σε άτομα που ενδιαφέρονται για digital .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).