Realtime Bitcoin: η αξία του Bitcoin σε πραγματικό χρόνο

Realtime Bitcoin: Η αξία του Bitcoin φαίνεται να αυξάνεται ανεξέλεγκτα τους τελευταίους μήνες, και ειδικά κατά την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, δεδομένης της διαβόητης μεταβλητότητας των κρυπτοσυχνοτήτων, αυτή η ένδοξη πορεία μπορεί να είναι κοντά σε κάποιο σημείο καμπής ανά πάσα στιγμή. Ένα εύχρηστο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις διακυμάνσεις του ψηφιακού νομίσματος σε πραγματικό χρόνο.

Το Realtime Bitcoin είναι σχεδιασμένο από τον προγραμματιστή Johan Nordberg και εμφανίζει τη διαρκώς κυμαινόμενη συναλλαγματική ισοτιμία του δημοφιλούς ηλεκτρονικού νομίσματος, στον χρόνο που συμβαίνει.Realtime Bitcoin

Εκτός από την τρέχουσα αξία του Bitcoin, η εμφανίζει επίσης τα συνολικά «εκτιμώμενα» ποσά που αποστέλλονται, τη συνολική αξία των νομισμάτων που είναι σε κυκλοφορία καθώς και την καθαρή κατανάλωση ισχύος που αφιερώνεται για την εξόρυξη του κρυπτογραφημένου νομίσματος.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα πρακτικό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το νόμισμα στο οποίο εμφανίζεται ο ιστοχώρος, σε περίπτωση που προτιμάτε να ακολουθείτε τις διακυμάνσεις των συντελεστών του Bitcoin σε άλλο νόμισμα. Μπορείτε δηλαδή να προσαρμόσετε τη σελίδα από την κάτω δεξιά της γωνία.

Για να εμφανιστούν αυτά τα στατιστικά στοιχεία, αντλούνται δεδομένα από πολλές βάσεις ανταλλαγής κρυπτοαξιολόγησης, όπως το Blockchain.info, το Bitstamp.net και το .

Δείτε την συνεχώς μεταβαλλόμενη αξία του Bitcoin σε πραγματικό χρόνο από το παρακάτω link:

https://realtimebitcoin.info/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).