iPhone 8 με χαρακτηριστικό που διέθεσε η Samsung πριν 4 χρόνια

Φήμες αναφέρουν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά iPhone φέτος, ένα με οθόνη OLED (πιθανώς το iPhone 8) και δύο παρόμοια από την υπάρχουσα γενιά που θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο σαν iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Από αυτά τα τρία μοντέλα, το iPhone 8 θα είναι αυτό που θα διαθέτει το μεγαλύτερο αριθμό αναβαθμίσεων, με την Apple να σχεδιάζει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου, χωρίς πλαίσιο και με .iPhone 8

Όμως, όσον αφορά το νέο σύστημα ασύρματης φόρτισης, ο διευθύνων σύμβουλος της Wistron, ανέφερε ότι είναι πιθανό να υπάρχει και σε άλλα iPhones.

“Η διαδικασία ς για τις προηγούμενες γενιές iPhone δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και τα νέα χαρακτηριστικά, όπως η αδιάβροχο-ποίηση και η ασύρματη φόρτιση, απαιτούν διαφορετικές δοκιμές και η αδιάβροχη λειτουργία θα αλλάξει λίγο τη διαδικασία συναρμολόγησης”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Wistron Hwang.

Το ενδιαφέρον είναι ότι προηγούμενες φήμες αναφέρουν ότι η Wistron και η Foxconn θα είναι και οι δύο υπεύθυνοι για την κατασκευή του iΡhone 7s Plus και αν αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε την ασύρματη φόρτιση και την ενισχυμένη στεγανοποίηση μόνο στο νέο μοντέλο.

Με άλλα λόγια, η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ξανά το iΡhone των 4,7 ιντσών διαθέτοντας κάποιες λειτουργίες αποκλειστικές μόνο για το μεγαλύτερο μοντέλο, οπότε οι πελάτες που αγοράζουν το iΡhone 7S δεν θα έχουν την διαμόρφωση της διπλής ς, την ασύρματη φόρτιση και πιθανώς και άλλα χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ενώ η κοινότητα της Apple περιμένει την προσθήκη ενός ασύρματου συστήματος φόρτισης σαν μια πολύ σημαντική αναβάθμιση των συσκευών τους, η ίδια δυνατότητα υπάρχει εδώ και χρόνια στο οικοσύστημα του Android.

Η Samsung, είναι επί του παρόντος η πρώτη εταιρεία που έφερε την ασύρματη φόρτιση το 2013 στο μοντέλο Galaxy S4 σε συγκεκριμένες παραλλαγές με ένα εξειδικευμένο κιτ ασύρματης φόρτισης.

Επιπλέον, όλοι οι αγοραστές είχαν τη δυνατότητα να προσθέσουν ασύρματη φόρτιση στα τηλέφωνά τους εγκαθιστώντας χειροκίνητα το κιτ κάτω από το κάλυμμα της μπαταρίας. Με τον ερχομό των μοντέλων που δεν περιείχαν πλέον αφαιρούμενη μπαταρία, η ασύρματη φόρτιση προσφερόταν σαν ενσωματωμένη λειτουργία στα μοντέλα της Samsung.

Η Apple πιστεύεται ότι ετοιμάζει μια πιο προηγμένη ασύρματη φόρτιση που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε όλη την αίθουσα, και φαίνεται ότι έρθει μια πιο συμβατική μέθοδο που θα χρησιμοποιεί μια πλάκα φόρτισης ακριβώς όπως και τα μοντέλα της Samsung.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).