Galaxy Note 8 στις 26 Αυγούστου

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Galaxy Note 8 στις 26 Αυγούστου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με μια δημοσίευση του Naver.

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν ότι το γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην IFA στο Βερολίνο που θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Όπως φαίνεται η άλλαξε σχέδια και θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο Note ακόμα πιο σύντομα, σύμφωνα με το Naver από τη Νότια Κορέα.Galaxy Note 8

Το Galaxy Note 8 αναμένεται να διαθέτει σχεδίαση παρόμοια με αυτή των μοντέλων S8 ​​και S8 +, αν και η πιο ουσιαστική αλλαγή θα είναι η προσ του S Pen και μια διαμόρφωση διπλής κάμερας που θα θυμίζει το iPhone 7 Plus.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Samsung ωστόσο, είναι η θέση του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, κυρίως επειδή η εταιρεία προσπαθεί να την ενσωματώσει κάτω από την οθόνη, κάτι που δεν φαίνεται να κατάφερε μέχρι και την κυκλοφορία των S8.

Η εταιρεία της Νότιας Κορέας φέρεται να μην ολοκλήρωσε τις εργασίες για την προσθήκη του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε αποφάσισε να αναβάλει την κυκλοφορία του. Έτσι με το Galaxy S9 είναι πολύ πιθανό να δούμε το συγκεκριμένο .

Όσον αφορά το Note 8, η θα διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Αλλά σε σύγκριση με το S8, ο αισθητήρας του Note 8 θα τοποθετηθεί στη μέση του τηλεφώνου για να είναι ευκολότερη η χρήση του και όχι δίπλα στην κάμερα, όπως συμβαίνει με τα σημερινά flagships.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).