Office 2007 λήγει στις 10 Οκτωβρίου του 2017

Office 2007: έρχεται το τέλος. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη της εταιρείας για το Microsoft Οffice 2007 θα λήξει στις 10 Οκτωβρίου του .

Το Office 2007 ήταν η πρώτη έκδοση της σουίτας γραφείου που έφερε το Ribbon interface (εργαλεία σε κορδέλα) αντί για τις κλασσικές γραμμές εργαλείων και των μενού που γνωρίζαμε. Ήταν επίσης η έκδοση του Office η οποία έφερε νέες μορφές Open Open XML, docx, pptx και xlsx.Office 2007

Το Office κυκλοφόρησε στην αγορά για πρώτη φορά στις 30 Ιανουαρίου 2007, και η κύρια υποστήριξη ολοκληρώθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 2012. Όπου να ‘ναι λοιπόν έρχεται και η ώρα για την λήξη της εκτεταμένης υποστήριξης του που θα λήξει στις 10 Οκτωβρίου του 2017.

Το τέλος ζωής για ένα προϊόν της Microsoft σημαίνει ότι η Microsoft δεν θα κυκλοφορεί πλέον ενημερώσεις για το προϊόν. Αυτό περιλαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μορφή ενημέρωσης, πχ για την επίλυση σφαλμάτων. Επιπλέον, η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον τεχνική υποστήριξη για όποιο ζήτημα παρουσιαστεί στους πελάτες της.

Η Microsoft δημοσίευσε μια λίστα με προϊόντα του Office 2007 που θα λήξουν.

Τα του Office 2007 όπως το Word, το Excel ή το PowerPoint θα συνεχίσουν να λειτουργούν μετά το τέλος υποστήριξης. Από την άλλη πλευρά, το Microsoft Outlook δεν θα μπορεί να συνδεθεί με τα γραμματοκιβώτια του Office 365 μετά τις 10 Οκτωβρίου 2017. Αυτό σημαίνει ότι οι που χρησιμοποιούν το Outlook 2007 για ή λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Office 365 δεν θα μπορούν πλέον να το κάνουν.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι η Microsoft θα καταργήσει το RPC μέσω στο Office 365 στις 31 Οκτωβρίου 2017.

Στις 31 Οκτωβρίου 2017, το RPC over HTTP θα καταργηθεί στο Exchange Online και θα αντικατασταθεί με το MAPI over HTTP, ενός σύγχρονου πρωτοκόλλου που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2014. Αυτή η θα σας επηρεάσει εάν εκτελείτε το Outlook 2007 επειδή δεν θα λειτουργήσει με MAPI μέσω HTTP. Για να συνεχίσετε τη σύνδεση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα clients του Outlook 2007 θα πρέπει να ενημερώσουν σε μια νεότερη έκδοση του Outlook ή να χρησιμοποιήσουν το Outlook στο web. Αυτή η αλλαγή μπορεί επίσης να σας επηρεάσει, εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 2016, το Outlook 2013 και το Outlook 2010, καθώς θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει η πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για την έκδοση του Office που έχετε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).