Hydrogen One το πρώτο ολογραφικό Android smartphone

Hydrogen One Media Machine: Η RED, κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία επαγγελματικών ψηφιακών κινηματογραφικών μηχανών, ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει το πρώτο ολογραφικό Android smartphone στον κόσμο, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Θα κυκλοφορήσει με το όνομα Hydrogen One Media Machine, και θα είναι ένα αυτόνομο, ξεκλειδωμένο smartphone που θα τροφοδοτείται από το κινητό Android της Google. Η εταιρεία υπόσχεται μια νέα εμπειρία του στυλ: “κοιτάξτε γύρω από το βάθος” μέσα από το κινητό σας.

Η συσκευή θα διαθέτει μια επαγγελματική ολογραφική 5,7 ιντσών που θα διαθέτει νανοτεχνολογία και έχει σχεδιαστεί ώστε να μεταβάλλεται φαινομενικά μεταξύ περιεχομένου 2D και 3D, για διαδραστικά παιχνιδίδια και ολογραφικό περιεχόμενο πολλαπλών προβολών.Hydrogen One

Τοπία και πορτραίτα θα υποστηρίζονται από το Hydrogen One Media Machine, το οποίο θα υποστηρίξει το περιεχόμενο H4V (Hydrogen 4-View) της RED, στερεοφωνικό 3D περιεχόμενο, καθώς και 2D και 3D VR, MR και AR.

Όσον αφορά την ποιότητα , η RED θα ενσωματώσει έναν ιδιόκτητο αλγόριθμο H3O στο Android OS του Hydrogen One, ο οποίος θα μετατρέπει τον στερεοφωνικό ήχο σε εκτεταμένο πολυδιάστατο ήχο.

Η RED σχεδιάζει να αναπτύξει το Hydrogen One ως το πρώτο μελλοντικό πολυδιάστατο σύστημα μιας σειράς που η εταιρεία αποκαλεί Hydrogen System. Το Hydrogen One φέρεται να είναι το κέντρο ελέγχου αυτού του επερχόμενου αρθρωτού συστήματος που σύμφωνα με την εταιρεία θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2018.

“Το Hydrogen System ενσωματώνει ένα νέο δίαυλο υψηλών ταχυτήτων για να επιτρέπει ένα ολοκληρωμένο και συνεχώς διευρυνόμενο σύστημα αρθρωτών εξαρτημάτων, το οποίο θα περιλαμβάνει μελλοντικά εξαρτήματα για λήψη υψηλότερης ποιότητας φωτογραφιών κίνησης καθώς και ολογραφικές εικόνες μορφής HYDROGEN”, αναφέρει η RED στο δελτίο τύπου (PDF).

Το Hydrogen One Media Machine θα κοστίζει 1.195 δολάρια στην παραλλαγή αλουμινίου και 1.595 δολάρια για την συσκευή από τιτάνιο, όταν βέβαια κυκλοφορήσουν. Η συσκευή προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2018.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).